fbpx

28. Ambient Ljubljana in 2. Dom Plus 2017: sejem pohištva

Ambient Ljubljana je največja sejemska prireditev s področja pohištvene industrije pri nas. Že več kot 20 let spremlja razvoj in dosežke te gospodarske panoge. Na enem mestu je mogoče dobiti pregled nad vso to ponudbo, hkrati pa si ustvariti vtis o tem, kakšno vlogo ima pri načrtovanju izdelkov oblikovanje. Na Ambient Ljubljana 2017 kot Posebni gost letos prihaja italijansko podjetje Miniforms.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Gospodarsko razstavišče
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
redna vstopnica: 9,00 €, s popustom: 7,00€

28. Ambient Ljubljana 2017 predstavlja ponudbo pohištva in notranje opreme, 2. Dom Plus 2017 pa stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko in montažne hiše. Na obeh sejmih bo brezplačno strokovno svetovanje za obiskovalce: bodisi glede kulture bivanja oziroma notranje ureditve prostorov bodisi glede trajnostne gradnje, ogrevanja, kreditiranja in sofinanciranja okolju prijaznih naložb fizičnih in pravnih oseb. Neodvisni strokovnjaki svetujejo in predavajo v zvezi z gradnjo, prenovo, učinkovito rabo energije in obnovljivimi viri energije vse dni sejmov. Na Ambientu se predstavljajo mladi arhitekti in oblikovalci na posebni razstavi Top ideje, letošnji Posebni gost pa je mednarodno podjetje Miniforms iz Italije s svežim in mladostnim oblikovanjem notranje opreme.

Odpiralni čas sejma je od srede do sobote med 10.00 in 19.00 ter v nedeljo od 10.00 do 18.00.

Dodatne Informacije

Več informacij:
pohistveni-sejem.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!