fbpx

3 astrološka znamenja, ki se najslabše poljubljajo

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Vsi se znajo poljubljati, o tem ni dvoma. Nekateri se še vedno bolje poljubljajo, drugi pa veliko slabše. Obstajajo trije znaki, ki jih mnogi opisujejo kot - slabe poljubovalce. Ste med njimi?

Ne, zato, ker tega ne znajo narediti, ampak, ker se v poljubljanje ne morejo zares vključiti, se ne sprostijo, ali se ne trudijo ali pa pretiravajo s tehniko.

Je vaše znamenje med njimi?

Devica

Devica načeloma ni slaba, ko gre za poljubljanje. Žal pa je njen perfekcionizem pogosto ovira. Namesto da bi se preprosto prepustili strasti in uživali v poljubu, ima to zračno znamenje željo, da naredi vse prav. Vendar pa podrobno načrtovanje ni na mestu, ko gre za poljubljanje in lahko hitro uniči zelo romantičen trenutek!

via GIPHY

Kozorog

To znamenje pogosto označujejo kot znak, ki se slabo poljublja, vendar to običajno drži le, če z določeno osebo ne čuti prave čustvene povezanosti. Kozorogi so težavni ljubimci, če opazijo, da do druge osebe ne čutijo dovolj strasti, se ne obremenjujejo s poljubljanjem in jim je vseeno, kako se ob tem počuti druga oseba.

via GIPHY

Vodnar

Oni se vedno poljubljajo na isti način. Dolgočasno! Vodnar velja za ustvarjalni um in med poljubljanjem to sposobnost izgubi ali pa s tem pretiravajo. Radi preizkušajo stvari, nove, nenavadne tehnike, večini to ni všeč, a njim ni mar za to.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!