fbpx

3 enostavni triki za vedno urejeno frizuro

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Priznajmo, da lahko jutranje urejanje vzame veliko časa in zakaj ne bi namesto tega raje spali, če lahko. Predstavljamo trike za urejanje frizure, zaradi katerih boste lahko spali dlje, saj si zjutraj ne boste rabili umivati, sušiti in oblikovati las, saj bodo od prejšnjega dneva še vedno odlični.

Nekatere ženske celo pravijo, da je prebujanje s dobro frizuro kot sreča, ki jo občutiš, ko v svoji najljubši trgovini naletiš na 70 odstotni popust. Pogosto nam čas ne dopušča, da bi šli k frizerju, včasih komaj najdemo čas, da si umijemo lase, zato je dobro imeti v rokavu nekaj trikov, s katerimi boste vsak dan imeli dobro frizuro in boste prikrili, da si las niste umili že 4 dni.

Sušilec za lase

Sušilec za lase je lahko pet minutni trik, s katerim si uredite pričesko zjutraj ali zvečer. Ko pridete izpod tuša, svoje lase nagnite naprej in si v lasišče vmasirajte peno za lase, nato pa s sušilcem za lase na srednji temperaturi posušite lase. Ko ste končali s feniranjem, naredite visok čop in pojdite spat. Na ta način boste dosegli velik volumen las, ko se boste zbudili.

Kodri iz plaže

Zvečer poškropite lase z vodo (v prazno flaško s šprico nalijte destilirano vodo in dodajte kanček balzama za lase) ter poškropite po celi dolžini las. Lahko uporabite tudi peno za oblikovanje las. Spletite eno ali dve kitki in pojdite spat. Naslednji dan kiti razdrite in še malo poškropite s pripravljeno mešanico vode in balzama.

Foto: Unsplash

Fru-fru

Svoje sprednje lase ali frufru lahko zjutraj uredite zelo hitro. Spnite lase v čop in sprednje lase rahlo zmočite. Likalnik prižgite na nizko temperaturo in poravnajte. Lasje bodo vlažni in bodo na čelo padli lepše kot pa, če bi si jih poravnali z likalnikom na visoki temperaturi.

Dodatni nasvet kako nahraniti lase preko noči

Kadar vaši lasje potrebujejo dodatno nego, si zvečer na umite mokre lase, osušene z brisačo, nanesite hranljivo masko. Lase spnite v figo in ovijte v ruto, da zaščitite vzglavnik. Naslednji dan lase umijte in posušite na zraku, če je to le mogoče.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!