fbpx

3 horoskopska znamenja, ki veljajo za najboljše prijatelje

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Če gre verjeti zvezdam pri prijateljstvu, je tudi od znaka zodiaka odvisno, kako se s kom razumemo. Kakorkoli že, privlačimo znamenja, ki so na isti valovni dolžini kot mi. Poleg tega obstajajo znaki, ki imajo lastnosti, zaradi katerih so prijateljstva še toliko bolj pristna. To so znaki, v katerih boste našli zvestobo, sočutje, predanost, ljubezen, podporo. Zato je življenje še lepše in boljše, če jih imate poleg sebe. Predstavljamo vam tri zodiakalna znamenja, ki so po mnenju zvezd najboljši prijatelji.

1. Strelec

Obstaja več dejstev, zaradi katerih so Strelci tako dobri prijatelji. Osebe, rojene v znamenju strelca, so odprte, zgovorne, pametne in prijateljstvo z njimi je avantura, ki je nikoli ne pozabite.

 • So zabavni
  Ko imate najboljšega prijatelja, rojenega v znamenju Strelca, lahko pozabite na dolgčas. Popeljal vas bo na nove kraje in vam pokazal stvari, ki jih še niste videli. Vedno bo imel idejo o tem, kaj lahko storita, zato bo vedno pripravljen na kakšen spontan pobeg.
 • Jim je mar
  Zabava ni dovolj, da bi prijateljstvo trajalo, saj je Strelec veliko več kot le zabavna oseba. Skrbijo za ljudi, ki jih imajo radi in stojijo ob strani tako v veselih in težkih trenutkih. Ljubezen in skrb pa izkazujejo z dejanji, ne le z besedami.
 • Imajo nalezljivo energijo
  Grez za znak, ki ima nalezljivo pozitivni energijo, in bo za vas naredil vse, da vas razveseli in spravi v dobro voljo. Prav tako je poln modrosti in ob njem lahko postanete boljši človek.

via GIPHY

2. Tehtnica

Tehtnice so znane kot varuhi miru. Kot prijatelji so ljudje, ki te pomirijo in ti pomagajo ostati prizemljen. Izpostavili bomo še nekaj razlogov, zakaj tehtnice sodijo v kategorijo najboljših prijateljev.

 • Imajo pomirjujočo energijo
  Tehtnice so prijateljice, ki lahko poskrbijo za zen tudi v najbolj norih dneh. Življenja se lotevajo s svojim tempom, namesto da brezglavo hitijo skozi svoje dneve. Vedno so tako elegantni, logični in mirni.
  Na splošno v življenju tehtnica v vsaki situaciji pretehta dobro in slabo. Če ne gre vse tako, kot ste si zamislili, vam bo pokazal svetlo plat, vam pomagal dodatno analizirati situacijo in poiskati najboljšo rešitev.
  Ta znak je kot terapevt. Tehtnica morda ne bo rešila vseh vaših težav, vendar vam bo pomagala videti stvari z drugega zornega kota in razbremeniti stres.
 • Resnično želijo, da ste srečni
  V naravi tehtnice je, da ugaja drugim. Uravnotežena tehtnica to naredi tako, da ste srečni, ne da bi se opekli. Poleg tega vam bo dvignila razpoloženje s spodbudnimi besedami je polna empatije in proslavlja vsako vašo zmago, kot bi bila njena.
 • Ne obsojajo
  Eden od razlogov, zakaj so tehtnice tako dobre prijateljice, je ta, da ne obsojajo. Ne kritizirajo vaših odločitve, niti vaše videza, statusa ali bogastvo. Vaše besede in dejanja so jim pomembni in cenijo lastnosti, ki jih morda niti sami ne prepoznate. Kakorkoli že, prijateljstvo s tehtnico je območje brez obsojanja.

via GIPHY

3. Rak

Za konec smo pustili rakce, ki so veliki prijatelji iz več razlogov.

 • Jim je mar
  Ljudje, rojeni v tem znamenju, so po naravi polni ljubezni in skrbi. Če imate prijatelja v znamenju Raka, je velika verjetnost, da vas bo razvajala kot še nihče. Prav tako pa bo začuti vaše težave in vam tudi pomagal. Z njim se nikoli ne boste počutili osamljene.
 • Čutijo, kot se počutite vi
  Empatija je ena od mnogih moči tega znamenja. Lahko se postavijo se v vašo kožo in absorbirajo vaša čustva. Tudi ko se ne boste povsem odprli, bodo vedeli, kakšno je vaše pravo razpoloženje. Ne potrebujejo besed – razumejo in so vedno tam za vas.
 • So zvesti zaščitniki
  Takšni prijatelji so zelo zvesti, zato vam ni potrebno skrbeti, saj bo z vamu celo življenje. Raki vsako zvezo v življenju obravnavajo resno in vas bodo zapustili le, če jih resno prizadenete. Zahvaljujoč vladajoči Luni ima to znamenje močno žensko energijo in v njegovi naravi je, da je materinski in zaščitniški do tistih, ki jih ima rad.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!