fbpx

Nikoli ne pozabi – si dovolj! Da, ti si dovolj.

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Upam, da ko potuješ po poti življenja, nikoli ne boš izgubil osebe, kakršna si in želiš biti. Ne pozabi, da imaš vedno izbiro. Izbiro, kaj želiš postati. Kakšna oblačila nosiš. Kakšen si.

Imaš izbiro živeti življenje, ki si ga želiš.

Tvoja pot je polna pričakovanj in majhnih ter velikih zmag, pa tudi razočaranj. Ampak, ali se zavedaš, da je najpomembnejše, da si živ, zdrav, srečen?

Narava se spreminja in tudi ti se. Si popolnoma druga oseba, kot si bil pred letom dni.

Morda se ti zdi, da je življenje rutina, da se ti nič ne dogaja. Da si obstal na mestu, medtem ko drugi dosegajo velike korake k izboljšavam v svojem osebnem in poklicnem življenju. Ni tako, resnica je, da si neizmerno zrasel.

Preživel si nešteto sončnih vzhodov in zahodov in še vedno dihaš. Priča si bil številnim porazom in neuspehom in še vedno si tu močnejši kot kdajkoli prej. Padel si in se zopet sestavil.

Si dovolj! Foto: Candice Picard / Unsplash

Nekatere stvari zahtevajo čas in ne pridejo čez noč. Tvoje potovanje je drugačno od drugih in zaradi tega ni nič manj pomembno.

Nisi dolžan izpolniti nikogaršnjih pričakovanj. Si to kar si, zmage in porazi so tvoji in moral bi biti ponosen na to, kar si dosegel.

V senci negotovosti, počakaj imej potrpljenje, da počakaš na pozitivne spremembe, ki zagotovo prihajajo na tvojo pot. Verjemi vase. V sebi imaš moč, da narediš potrebne spremembe. Potrebne zate.

Edina primerjava, ki bi jo moral delati, je s seboj.

Ne primerjaj se z drugimi. Foto: Hannah Busing / Unsplash

Naj se mir in spokojnost naselita globoko v tebi in preženeta vso negativnost in temo, ki se zadržujeta okoli tebe. Ustavi se.

V odmevih tvojega dvoma in strahu, se zaljubi vase. V težkih časih se zanašaj nase. Zmoreš to.

Verjamem, da boš spoznal, da si dovolj. Ne glede na vzpone in padce, ne glede na to, kaj se zgodi. Si dovolj.

Upam, da veš, da lahko vedno začneš znova in slediš svojemu srcu. V tem trenutku si točno tam, kjer moraš biti. Vse se bo postopoma postavilo na pravo mesto, če se že ni.

Ne pozabi, si dovolj!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!