fbpx

3 načini, kako s projektorjem Samsung Freestyle vaš dom spremenite v malo kinodvorano

Foto: Samsung
Oglasno sporočiloSamsung

Tehnologija, ki zagotavlja prvovrstno zabavo, hkrati pa omogoča optimalen ogled vsebin v priročni obliki.

Projektor Samsung Freestyle je izjemna naprava, ki zagotavlja optimalno gledanje in zabavo za uporabnike, ki želijo prikazovanje video in avdio vsebin, kjerkoli so. Freestyle je projektor, pametni zvočnik in naprava za ambientalno razsvetljavo, združeno v eno lahko prenosno napravo. Tehta le 830 gramov, kar omogoča lažjo prenosljivost in tako poljuben prostor spremeni v zabavni kotiček.

Projektor se s svojo vsestranskostjo odlično prilagaja spreminjajočemu se življenjskemu slogu uporabnikov. Glavno je, da odpravlja vse omejitve v prostoru, ki jim običajni projektorji niso kos. V nadaljevanju izpostavljamo tri prostore, kamor navadnega ekrana ne morete postaviti oziroma je njihova postavitev zelo otežena, Freestyle pa z njimi opravi z lahkoto.

Foto: Samsung

Mansarda

Mansardni predel hiše je poseben prostor v najvišjem nadstropju hiše. Zaradi nižjih obodnih zidov je v prostoru prisotnih več poševnin, a kljub temu je z dobrim oblikovalskim in arhitekturnim pristopom lahko čudovit bivalni prostor. Zaradi njegove narave, moramo prilagoditi pohištvo, izziv pa večkrat predstavlja tudi postavitev aparatov, kot je televizija.

Foto: Samsung

Da ne bi bili prikrajšani za večji zaslon prav zaradi omejitve prostora, je tu na voljo poseben projektor. Podstrešna trikotno oblikovana mansarda namreč ne more sprejeti normalnih zaslonov. Tudi če mansardo uporabljate le kot delovni prostor, lahko zaslon preprosto postavite in pospravite. Projektor Samsung Freestyle se ponaša s funkcijama samodejnega izenačevanja (auto-keystone) in samodejnega izravnavanja (auto-level). Projektor tako samodejno popravi poševne slike za vedno raven in pravokoten zaslon. Vse kar morate narediti je, da ga vklopite in že imate prostor za sprostitev ali delo.

Uporaba neuporabljenega dela hiše

Nekatere neuporabljene prostore v hiši lahko spremenite v popolnoma nove prostore. Garaže, mansarde, prostor pod stopniščem lahko spremenite v domače pisarne, delovne sobe ali domači kino.

Foto: Samsung

Dom je naše zavetje, prostor kamor se vedno vračamo in preživimo tudi največ časa. Velikokrat doma tudi delamo ali se šolamo, zato tudi potrebujemo zasebni prostor za delo ali študij od doma. Povečala se je pomembnost domačih pisarn, kjer lahko opravljamo telefonske klice ali skupinska srečanja prek internetne povezave. Ni več dovolj, da imamo na razpolago le jedilno mizo v kuhinji. Projektor Freestyle pa je lahko zaslon, kjerkoli ga potrebujemo. Podnevi za konferenčne klice, zvečer za zabavo ob gledanju najljubših vsebin. Če imate različna študijska predavanja ali tečaje kar prek videopovezave, si lahko odlično sliko zaslona prikažete v kateremkoli prostoru vaše hiše. Funkcija samodejnega ostrenja (auto-focus) omogoča, da Freestyle prikaže kristalno čisto sliko na kateri koli površini, pod katerimkoli kotom, vse do velikosti diagonale slike 254 cm (100 palcev). Za odličen zvok vašega sogovornika pa bo poskrbel zmogljiv vgrajen zvočnik projektorja, ki zagotavlja 360-stopinjski zvok za realistično izkušnjo zvoka, ne glede na to, kje sedite.

Foto: Samsung

Zunanji bivalni prostori

Počasi se približuje tudi pomlad, veliko časa bomo preživljali zunaj in ob sončnih dnevih uživali na svežem zraku. Terase, balkoni in vrtovi, so postali čudovit prostor za druženje. Zakaj si ne bi s prijatelji ogledali tekme, filma ali fotogalerije z zadnjih počitnic kar na prostem. S projektorjem Samsung Freestyle je sedaj to popolnoma preprosto.
Projektor lahko postavite kamorkoli, saj ne potrebuje električnega napajanja. Združljiv je z zunanjimi baterijami, ki podpirajo USB-PD in izhod 50W/20V ali več. Ko projektor ni v uporabi za ogled vsebine, zagotavlja tudi učinek osvetlitve razpoloženja ali pa se v pameten zvočnik in hkrati prilagaja vizualne učinke na steno.

Foto: Samsung

Več informacij o napravi najdete na samsung.com.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!