fbpx

3 največji “geeki” med astrološkimi znamenji: učijo se do onemoglosti, si med njimi?

Astrologi so mnenja, da lahko horoskop razkriva tudi, kdo med nami je največji “geek” … Si med njimi? 😉

Obstajajo ljudje, ki že v otroštvu kažejo naklonjenost in ljubezen do učenja, ki se kasneje v življenju ne zmanjša, kvečjemu se zna še povečati! In kdo v astrologiji sodi med največje “geeke”?

Bik

Bik se uči, uči in uči, zato rad pozabi, da obstajajo v življenju še druge stvari.
Bik se uči, uči in uči, zato rad pozabi, da obstajajo v življenju še druge stvari.

To astrološko znamenje je zelo ambiciozno in želi biti za vsako ceno najboljše v šoli in na faksu. Če bika čaka kakšna naloga ali izpit, se bo posvetil samo temu. Dokler ne bo opravil naloge ali izpita, ne bo šel ven z družbo. Bik se uči, uči in uči, zato rad pozabi, da obstajajo v življenju še druge stvari. Tudi ko “odrastejo”, želijo vedno biti najboljši pri vsem, kar počnejo, in potrudili se bodo po najboljših močeh. Resnično kapo dol, saj večino stvari v življenju dosežejo sami!

Devica

Device si želijo biti najboljše!
Device si želijo biti najboljše!

Device se ne morejo nehati učiti. Zelo močno si želijo najboljše ocene, za učenje imajo načrt in vedno so pred vsemi. Device preprosto morajo imeti pregled nad svojimi cilji, saj lahko le tako delujejo in premagujejo ovire brez vsakega problema. Odlično opazujejo in si zapomnijo nove informacije, vse to pa pogosto prenašajo na druge!

Dvojčka

Dvojčki so se za šolo pripravljeni odpovedati svoji družbanosti.
Dvojčki so se za šolo pripravljeni odpovedati svoji družbanosti.

Dvojčki so družabna bitja, če pa imajo pomemben izpit, pa se lahko brez težav distancirajo. Neuspeha se namreč bojijo, zato ga želijo za vsako ceno preprečiti. Včasih znajo pretiravati z “geekanjem”, zato zaradi zmede in nervoze pozabijo, kaj so se naučili. Veliko lažje bi jim bilo, da se sprostijo in spoznajo, da vsi delamo napake in da nihče ni popoln!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!