3 skrivnostne aplikacije pro instagramerjev, o katerih nihče ne govori na glas

Ali tudi vi z veseljem brskate po Instagramu in skrbite za svoj profil? Verjemite, da niste edini. Instagram ima namreč več kot 200 milijonov uporabnikov, a le redki poznajo aplikacije, s katerimi je urejanje profila preprosto in učinkovito.

V kolikor želite na družbenih omrežjih navduševati s svojimi objavami in na svoj profil privabiti veliko število sledilcev, vas čaka težko delo. A le zakaj si ga ne bi vsaj malo olajšali? Predstavljamo vam 3 skrivnostne aplikacije, na katere se zanašajo mnogi izjemno priljubljeni uporabniki Instagrama.

FaceTune

FaceTune
FaceTune

V spletnih trgovinah kar mrgoli aplikacij, ki se posvečajo olepševanju fotografij in videoposnetkov. Le redke od njih pa se lahko primerjajo s FaceTunom, ki ponuja celo vrsto orodij za urejanje portretnih fotografij. Z njegovo pomočjo je namreč mogoče zakriti madeže, omehčati kožo, pobeliti zobe in celo prilagoditi obliko obraza. To pa še ni vse – aplikacija ponuja tudi številne druge funkcije, kot so zameglitev, izpostavljanje podrobnosti in spreminjanje barvnega tona.

Aplikacija je na voljo za operacijska sistema iOS in Android.

Later

Later
Later

Če želite svoj profil izpopolniti, se mu boste morali posvetiti v celoti. Po zaslugi aplikacije Later, ki se osredotoča na vnaprejšnje načrtovanje objav, boste prihranili nekaj dragocenega časa. Later vam prav tako omogoča, da fotografije na Instagram naložite preko računalnika. Objava bo tako pripravljena vnaprej, na vas pa je le, da se v želenem terminu prijavite v račun in stisnete gumb ‘objavi’. Instagram druge možnosti na žalost ne dopušča. Brezplačno je mogoče načrtovati do 30 objav mesečno.

Aplikacija je na voljo za operacijska sistema iOS in Android.

Unfold

Unfold
Unfold

Unfold je odlično aplikacija za urejanje zgodb, ki so v zadnjem letu postale nepogrešljiv del Instagrama. Izbirate lahko med 25 brezplačnimi in 75 plačljivimi predlogami. Ustvarjene zgodbe je mogoče v visoki kvaliteti izvoziti na različna družbena omrežja, kot so Instagram, Snapchat in Facebook. Vaši sledilci bodo navdušeni nad kratkimi posnetki in kolaži fotografij, ki bodo odlično opisali vaše doživetje.

Aplikacija je na voljo za operacijska sistema iOS in Android.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše aplikacije za meditacijo 2021 po mnenju strokovnjakov