30 fotografij, ki dokazujejo, da so oči ogledalo duše

Oči, ogledalo naše duše

Stari poetični rek pravi, da so oči ogledalo duše, danes pa zdravstvo k temu dodaja, da tudi zdravja. Z njimi izražam svoje razpoloženje- veselje, jezo, ljubezen, sovraštvo, žalost,… So vrata v dušo sočloveka in eden prvih stikov človeka s svetom. Govorijo svoj jezik in velikokrat povedo več kot tisoč besed, tako kot fotografije. In francoski fotograf Réhahn, eden tistih fotografov, ki znajo v popolnosti ujeti čustva človeka, nam je ponudil dan odprti vrat v duše številnih ljudi iz različnih koncev sveta.

Serija fotografij francoskega fotografa Réhahna je nov dokaz, da so oči ogledalo duše. To dejstvo je tako dobro ujel, da se emocije oseb iz portretov, mladih in starih, berejo kot odprta knjiga. Le da zato to niso potrebne besede ampak zgolj pogled v oči.

PREBERITE ŠE: Google Foto: Kam z digitalnimi fotografijami po dopustu?

Oči, enkrat žalostne in vesele, drugič zapeljive in karizmatične, namreč dostikrat odsevajo vsa občutja in razmišljanje človeka v danem trenutku, saj so odraz podzavesti, ki je ne moremo dati na povodec.

Dodatne Informacije

Več o avtorju:
rehahnphotographer.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!