fbpx

4 astrološka znamenja, ki jim je kariera pomembnejša od ljubezni

Foto: imdb

Naredili bi vse samo, da bi dosegli zastavljene cilje. Nekateri astrološki znaki so tako željni uspeha, da jim nihče in nič ne more stati na poti.

Pripravljeni so izpustiti ljubezen, izgubiti prijatelje, zanemarjati družino in zdravje, vse, samo da bi se lahko dokazali v poslu, ki ga opravljajo.

Zanje je tudi ljubezen postranska zadeva, zato, če imate partnerja v katerem od teh znakov, bodite pripravljeni na to, da ste mu morda manj pomembni kot napredovanje v karieri.

Ko bodo morali izbirati med razmerjem in kariero, se bodo ta znamenja odločila za kariero.

Lev

Ljudje, rojeni v znamenju leva, so znani kot voditelji. Ne oklevajo se lotiti trdega dela, pričakujejo pa, da se bodo rezultati pokazali v obliki nagrad, dviga plače ali premestitve na boljši položaj. Levi so prevladujoče osebnosti na področju kariere in ne prenašajo nobenega pritiska na delovnem mestu.

via GIPHY

Vedno se bodo dvakrat bolj trudili, da bi dosegli položaj moči, kjer jim nihče ne more ukazovati. Svoje odnose so sposobni žrtvovati za položaj in napredek v poslu.

Oven

Ko gre za ambicijo in motivacijo, oven ne bo veliko okleval. Znani so po svojem burnem življenju in le priznanje jih lahko spodbudi k delu, zato je njihova lakota po karieri vedno velika. Prizadevajo si uresničiti ideje, načrte in vizije. Vedno bo izbiral kariero pred ljubeznijo.

via GIPHY

Devica

Device so preveč zaljubljene v pojem delovne popolnosti in jih navdušuje pojem uspeha. Edina stvar, ki je pomembna v njihovem življenju, je, da je njihovo ime povezano z najboljšimi. Ko gre za delo, ne prenašajo neresnega odnosa in se lahko osredotočijo na delovno življenje brez negativnih vibracij. Zaradi službe se zlahka odrečejo dolgotrajni ljubezni.

via GIPHY

Strelec

Ni skrivnost, da ima strelec rad svobodo, pa tudi, da je navdušen in svobodomiseln. Polni so idej in teženj po napredku, ne morejo se ustaliti na ljubezenskem področju. Predstavniki tega znamenja vedno iščejo način za izboljšanje svojega dela, so predani in želijo biti najboljši. Nikoli niso omejeni na ljubezen, ampak na svobodo in napredek.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!