fbpx

Trojica izjemnih televizorjev in projektor, ki izpolnijo vsako željo gledalca

Foto: Samsung

Lifestyle televizorji Samsung so zasnovani za moderne potrošnike, ki od televizorja ne pričakujejo le odlične slike in zvoka, ampak tudi najboljšo prilagoditev njihovemu življenjskemu slogu. Natanko takšni so The Frame, The Sero in The Serif. Umetniška galerija, povečan zaslon mobilnega telefona in moderna oblika, ki se enostavno premika po prostoru, to so njihove ključne lastnosti. Pa poglejmo, kaj prinaša vsak izmed njih.

Vrhunska galerija v vašem domu

The Frame je televizor s posebnim dizajnom okvirja, ki popestri steno vsakega doma. Slim Fit dizajn mu daje videz čisto prave uokvirjene slike. Da bi se kar najbolje prilagodil vsakemu domu, so okvirji preprosto snemljivi, saj so pritrjeni z magnetom in zamenljivi. Ko je televizor izklopljen, se v trenutku spremeni v vašo najljubše umetniško delo. Na njem se lahko prikaže več kot 1600 umetniški del iz različnih muzejev ter galerij z vsega sveta, ki jih preprosto naložite iz aplikacije Trgovina z umetninami. Televizor ima tudi ​​senzor svetlosti, ki avtomatsko prilagodi svetlost glede na spremembo osvetlitve prostora in pomaga preprečiti spreminjanje naravnih barv vašega umetniškega dela. Senzor gibanja omogoča, da se prikaz umetniškega dela samodejno izklopi, ko vas ni v prostoru in pripomore k varčevanju z energijo. Preplet kablov, skritih za omaro je preteklost, saj The Frame nudi le eno skoraj nevidno povezavo dolgo 15 metrov, ki pripelje do One Connect Box postaje.

Foto: Samsung

QLED tehnologija za še bolj resnično izkušnjo gledanja

The Frame se ponaša s QLED tehnologijo. Tehnologija Kvantnih pik pretvori svetlobo v več kot milijardo odtenkov barv, da oživi sliko. Tako je vsaka barva, odtenek in ton umetnin tako realistična kot v galeriji. Za izboljšano delovanje kontrasta skrbi dvojna LED tehnologija osvetlitve ozadja, ki ustvari več pristnih barvnih tonov in hkrati vzdržuje njihovo živahnost. LED luči s poudarjenimi svetlimi toni nudijo tudi globlji obseg izražanja črnih tonov, ki obnovijo to, kar je skrito na temnih delih slike. Tako boste opazili vsako najmanjšo podrobnost, tudi na temnih slikah in črna bo zares črna. Za še popolnejšo izkušnjo pa poskrbi mat zaslon, ki drastično zmanjša odboj svetlobe, tako da jasno vidite, kaj je na zaslonu in ne kaj odseva v njem.

Kaj pa, če bi televizor postal zaslon mobilnega telefona?

Za tehnološke navdušence je televizor The Sero popolna inovacija. Njegova posebnost je vrtljivi zaslon prilagojen mobilnim napravam. Pokončen zaslon je primeren za aplikacije in druge vsebine, ki jih običajno predvajamo na pametnih telefonih. Seveda pa v klasičnem, ležečem načinu nudi popolno klasično gledanje televizijskih vsebin. S priloženimi kolesci lahko uporabnik ogromen mobilni zaslon preprosto in elegantno premika po prostoru. Z dotikom na okvir se vaš pametni telefon preslika na televizijski zaslon. Četudi so zvočniki skoraj nevidni v navpičnem stojalu zagotavljajo vrhunski zvok z veliko basa z Dolby Digital Plus sistemom, brez težav povezljivi s telefonom in tako še lažji za upravljanje.

Foto: Samsung

Televizor, ki stoji tam, kjer ga potrebujete ali želite

Običajno televizor po nakupu postavimo na eno mesto in tam ostane. A moderni življenjski slog, je spremenil tudi to. Delo od doma, druženje s prijatelji na terasi, zabava v otroški sobi ali pa kuhanje ob tečaju svetovnega chefa v kuhinji. Televizor The Serif nudi možnost, da ga preprosto premikamo po prostoru, ob tem pa čudovito izgleda – tako s sprednje kot zadnje strani. Oblikovan je tako, da se odlično zlije z okolico in je narejen za postavitev vse drugje kot le ob steni. Zadnja stran je prekrita, zato je pogled nanj kot na del pohištva ali posebno umetnino in ne le kot na črn televizor. S strani vidimo preprosto črko »I«, ki mu daje eleganco, s 360-stopinjskim dizajnom pa prostor obogati in v njem ne deluje kot vsiljivec. Tu pa je še mat zaslon, saj se vam lahko ob premikanju hitro zgodi, da se kak odsev ujame v zaslonu, a pri tem televizorju je to preteklost. Tako The Serif kot The Sero se prav ponašata s QLED tehnologijo, zato ju odlikuje enako izjemna slika kot pri The Frame.

Foto: Samsung

Naj vas vsebine spremljajo tudi na poti

Novi projektor The Freestyle ponuja možnost ogleda filma, predvajanja glasbe ali ambientalno razsvetljavo na prostem. Z njim si lahko tudi izven udobja vašega doma pripravite čudovit večer. Na uporabo je pripravljen v le treh korakih – postaviš, priključiš in projiciraš. Vso ostalo naredi naprava sama. Ponaša se s popolnimi funkcijami samodejnega izenačevanja (auto-keystone) in samodejnega izravnavanja (auto-level). Slika se prilagaja katerikoli površini pod katerimkoli kotom in s tem zagotavlja popolno sorazmerje. Poleg tega funkcija samodejnega ostrenja (auto-focus) omogoča, da The Freestyle prikaže kristalno čisto sliko na katerikoli površini, pod katerimkoli kotom, vse do velikosti 254 cm (100 palcev). Naj gre torej The Freestyle z vami tja, kamor televizor ne more.

Foto: Samsung

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!