4 astrološka znamenja, ki obožujejo dramo

To so pravi "drama queens"

Foto: Ussama Azam/Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Jih imaš v svoji družbi? Preveri, kdo od tvojih prijateljev najbolj ljubi dramo.

Dvojčka

Dvojčki lahko postanejo zares podli, če se tisti, ki jih imajo radi, ne obnašajo tako, kot bi si oni želeli. Ker so dvojčki čustveno znamenje, se lahko spremenijo v kraljice in kralje drame, če stvari ne bodo po njihovo.

Če jim bodo prijatelji poskušali dopovedati, da se motijo, jih bo takoj zasovražili in se začeli obnašati kakor ledena kraljica. Le tisti, ki jih res dobro poznajo, bodo ostali z njimi tudi v najhujših trenutkih, saj vedo, da niso slabi ljudje. Toda za tujce je to nekdo, ki razmišlja samo o svojih potrebah in ti bodo zbežali takoj, ko bodo dvojčki pokazali svoj pravi obraz.

via GIPHY

Lev

Lev je pravi “drama queen”. Rad je ves čas v središču pozornosti in v primeru, da ga kdo poskuša izriniti izpod žarometov, se lahko prelevi v pravo zver. Lev se obnaša, kot da je “kralj džungle” in njegovo geslo je: “Po moje ali pa nič!” Zaradi tega ljudje okoli njega težko pristopijo in se z njim pogovarjajo. Z levi se lahko namreč spopadejo le tisti, ki imajo močne živce.

Škorpijon

Škorpijonu je všeč, ko so stvari po njegovem in če vidi, da ga drugi ne spoštujejo, lahko naredi pravo dramo. Ne more zapreti ust, zato vam bo povedal vse, kar mu leži na srcu, ne glede na to, ali je dobro ali slabo. Ljubi pozornost in če ga ne postavite na prvo mesto, boste morda kasneje obžalovali.

via GIPHY

Oven

Oven je astrološko znamenje, ki najbolj ljubi dramo. Je povsod in njegovo besedo je treba vedno spoštovati. Verjame, da je poseben in da bi ga drugi morali častiti. Zadnja stvar, ki si jo želi, so ljudje, zaradi katerih se počuti slabo, ko želi uživati v svojem življenju. V takšnih situacijah lahko vidite njegov pravi obraz, zato bodite pazljivi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!