Noseča zvezdnica družbenih omrežij bo za 11 tisoč evrov predvajala porod v živo

Foto: IG @officialcarlabellucci

Noseča zvezdnica portala OnlyFans je razkrila, da namerava v živo za denar predvajati rojstvo svojega otroka, od naročnikov pa je prejela tudi ponudbe za nakup materinega mleka.

39-letna Carla Bellucci je v trenutku, ko je na portalu OnlyFans razkrila, da je noseča, zabeležila povečanje zaslužka, zvezdnica pa očitno namerava iz tega potegniti največ. Eden od njenih naročnikov ji je namreč za predvajanje poroda v živo ponudil 10.000 funtov ali nekaj več kot 11.600 evrov. Bodoča mamica iz Hitchina v Hertfordshiru je sprejela ponudbo in namerava k rojstvu otroka preko spleta povabiti še več svojih naročnikov. Za Daily Star je povedala: “Nervozna sem zaradi rojstva v živo, vendar mi bi bilo žal, če bi zavrnila takšno vsoto denarja.”

Belluccijeva je nosečnost uporabila kot način zaslužka in razkrila, da je veliko fetišistov, ki sledijo njeni nosečnosti, in zaupala: “Toliko moških ima fetiše na nosečnice. Na dan, ko sem oboževalcem sporočila, da sem noseča, in objavil prvo objavo, sem zaslužila več kot 25.000 funtov (okoli 29 tisoč evrov). Moški želijo opazovati moj nosečniški trebuh in so navdušeni nad njegovo rastjo. Imela sem celo prošnje za materino mleko, kar se mi zdi popolnoma čudno, niti nisem vedela, da je to moškim všeč. Moram priznati, da sem nekoliko šokirana.”

Kaj pa o tem menite vi? Je to nekaj normalnega ali vam kaj takšnega nikoli ne bi padlo na pamet?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!