fbpx
Foto: envato

4 astrološki znaki, ki ljubezen izkazujejo z dejanji, ne z besedami

Vam partner izkazuje ljubezen z besedami ali dejanji? Ljudje smo si različni, a najpomembnejše je, da se spoštujemo in iskreno ljubimo.

Nekateri astrološki znaki so glasni glede svojih čustev. Ne bodo molčali o tem, kako zelo obožujejo svojega partnerja. Toda drugi so nekoliko bolj sramežljivi glede svojih čustev. Svoja čustva pokažejo z dejanji, ne z besedami.

Devica

Device bodo naredile vse, kar lahko, da bi pomagale svojim partnerjem, da bi rešiti njihove težave in da bi se počutili dobro. Čeprav besed ljubezni ne bodo izgovarjali, bodo svojo ljubezen pokazali tako, da bodo svoja čustva izkazovali.

Njihovi partnerji se ne bodo nikoli spraševali, ali jim je mar zanje, ker bodo vedno tam, ko jih bodo potrebovali. Devica bo naredila vse, kar je potrebno, da bo njihov partner srečen. Ne bojijo se trdega dela v razmerje.

Razvajali vas bodo in poskrbeli, da se boste počutili ljubljene, tudi če tega ne izgovarjajo na glas.

Vodnar

Vodnar lahko izpade hladen in čustveno odmaknjen, ker ni odkrit v svojih čustvih. Niso tisti tip oseb, ki bi vam pošiljali sporočila z opomniki, da vas imajo radi in da si ne morejo predstavljati življenja brez vas – vendar so takšni, da si zapomnijo malenkosti, ki ste jih povedali.

Romantika, je njihovo drugo ime. Foto: Taryn Elliott/ Pexels

To znamenje morda ne bo naredilo velikih romantičnih gest, kot jih vidite v romantičnih komedijah, vendar se bodo po svojih najboljših močeh trudili biti najboljši partner, kar so lahko.

Nenehno se bodo trudili izboljšati, da boste prejeli njihovo najboljšo možno različico. Koliko jim je mar, bodo pokazali tako, da bodo partner, kakršnega si zaslužite.

Kozorog

Kozorogi niso najbolj romantično znamenje na svetu, čeprav so izjemno zvesti in imajo ogromno srce. To znamenje se ne bo vedno potrudilo, da bi svojemu partnerju naredilo osladne stvari. Vendar pa bodo naredili praktične stvari. Pomagali bodo pri opravilih. Pomagali vam bodo nositi škatle. Prikazali se bodo, kadar koli jih boste potrebovali, brez vprašanj.

Njihova dejanja povedo vse. Foto: Taryn Elliott / Pexels

Čeprav morda ne bodo povedali, kako zelo jim je mar za vas, boste lahko ugotovili, da jim je mar po tem, kako ravnajo z vami. Navsezadnje kozorogi ne bodo izgubljali časa z nikomer, v katerega niso prepričani. Njihovi standardi so za to previsoki.

Rak

Raki so negovalci. Radi skrbijo za ljudi, ki so jim najpomembnejši. Izkazujejo naklonjenost s svojimi dejanji, ker so nezavedni, ko gre za govorjenje, vendar imajo ogromno srce.

Ko se to znamenje zaljubi v vas, vas bodo presenetili z darili in vam kuhali ter vam pomagali pri vseh obveznostih, ki so vas obremenjevale.

Svojo ljubezen izkazujejo s svojimi dejanji, ker nikoli ne želijo, da se sprašujete, ali ste pomembni. Nikoli ne želijo, da bi se počutili osamljeni ali nerazumljeni. Pripravljeni so vložiti veliko truda v razmerje, da se počutite zadovoljni.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.