4 astrološki znaki, ki najbolj obožujejo eksperimentiranje v postelji!

Dobro spolno življenje nikakor ni rezervirano le za določena astrološka znamnenja, a če iščete nekaj izven okvirjev, obstaja nekaj astroloških znakov, ki so bolj nagnjeni k eksperimentiranju v postelji!

Spolno eksperimentiranje za nekatere ni niti malo privlačno, a tako kot povsod drugje, tudi tukaj nikomur ne škodi, če si malce razširi svoj obzorja o spolnosti. In vaša naslednja najboljša noč med rjuhami je že zapisana v zvezdah – ti štirje astrološki znaki namreč v postelji najraje eksperimentirajo!

Dvojčka

Dvojčki so kot spolni partnerji lahko sijajni, saj boste lahko prav z njimi raziskovali različne vidike svoje osebnosti. “Dihotomija dvojčkom omogoča, da so hkrati dobri in zli, kar pomeni, da so pripravljeni v postelji pokazati nepričakovano,” pravi astrologinja Lisa Stardust. Dvojčki bodo torej z veseljem poskusili kaj novega. “Če je tudi vaš partner dvojček, pripravite priložnost za vajino skupno zabavno raziskovanje,” svetuje psihologinja.

Škorpijon

Škorpijon tudi v spalnico prinaša večino svoje odločnosti in tako odpre scenarij za eksperimentiranje, kar se mu zdi vznemirljivo. “Škorpijoni so poželjivi, radi eksperimentirajo tako v spalnici kot tudi zunaj nje,” pravi Stardustova in dodaja: “Njihova strastna energija bo popestrila vsako stvar, še posebej pa igranje med rjuhami. Raziskovanje partnerjevih želja pomirja njihovo poželenje.” Če vas zanima zadovoljevanje želja in raziskovanje spolnosti kot sredstva za osvoboditev, je škorpijon pravi za vas!

Vodnar

Vodnarji kot veliki misleci uživajo v spolnem eksperimentiranju kot v globljem raziskovalnem procesu. “Vodnarji radi razmišljajo izven okvirjev,” pojasnjuje Stardustova in dodaja: “Ljubimec, ki je vodnar, bo vedno v iskanju novih in iznajdljivih načinov za igranje med rjuhami – s partnerjem ali sam.” Če imate doma vodnarja, lahko z njim doživite in poustvarite spolne poze, o katerih ste do zdaj samo brali ali sanjali. Kakršnakoli ideja vam pade na pamet, bo tipičen vodnar pripravljen na raziskovanje.

Ribi

Med vsemi temi znaki so prav ribe najbolj naklonjene eksperimentiranju. To je v njihovi naravi. “Ribe so znak, ki bo najverjetneje preizkušal nove poze,” pravi Stardustova in pojasnjuje: “Njihovi zasanjani občutki jih ženejo k spolnemu eksperimentiranju, saj imajo radi igranje vlog. To jim daje nove načine, kako si domisliti nov pobeg v sanjski svet med spolnim odnosom.” Če imate za partnerja ribo, se z njim brez slabe vesti pogovorite o svojih fantazijah!

Pri vsakem spolnem eksperimentiranju je potrebna odprta komunikacija in soglasje, da slučajno ne prestopimo meje! Če pa s partnerjem odkrijete, da radi eksperimentirate v postelji, se vam lahko odpre svet užitkov. Verjetneje boste to doživeli, če se znajdete v postelji z enim izmed zgoraj naštetih astroloških znakov! 😉

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
6 čustveno najbolj nestabilnih astroloških znakov