4 astrološki znaki, ki so v postelji odlični … a se bojijo razmerja

Seks je odličen, ampak …

Obstaja veliko ljudi, ki so čudoviti ljubimci, medtem ko se z drugimi situacijami v partnerskem odnosu ne spoprijemajo najbolje.

Kateri astrološki znaki vladajo med rjuhami, medtem ko jim zunaj teh ne uspeva najbolje?

Lev

Je dober ljubimec, ve, kako dober je v postelji, in se bo s tem tudi hvalil. A nič za to, ne bo vam žal, ker je dober, ve, kaj počne. Odličen je v ustvarjanju vaših orgazmov, dokler ne stopite z njim v razmerje. Ne pričakujte pogovora po seksu, ker bo zaspal, in potem bo spal tudi v vajinem nadaljnjem odnosu.

Lev je dober ljubimec ... in s tem se bo rad pohvalil.
Lev je dober ljubimec … in s tem se bo rad pohvalil.

Oven

Če boste spali z ovnom, se pripravite na nepozabno noč. Ti ljudje so neomajni glede dveh stvari: biti najboljši, kar ste jih kdaj imeli v postelji, in biti najboljši, kar ste jih kdaj imeli v postelji. To pove vse.
Želijo biti tisti, ki ga nikoli ne boste pozabili, in verjetno je, da jih res nikoli ne boste pozabili. Vendar se bo vaš spomin oddaljil od spolnosti, zaposlilo vas bo razmišljanje o tem, zakaj se niso pojavili na drugem zmenku, ali kako se niso strinjali z ničimer, kar ste dejali – ker oven ima vedno prav.

Dvojčka

Radi so všeč drugim, kar se najbolje pokaže v postelji, kjer vedo, kako vas pripeljati do užitka. Na začetku je vse popolno, dokler iz vas ne želijo narediti boljše osebe. Čeprav z vami ni čisto nič narobe. So dobri v postelji, a slabi v življenju, vse, kar naredijo, je del njihovega truda, da se rešijo pred samim seboj.

Dvojčki poznajo pot do užitka.
Dvojčki poznajo pot do užitka.

Škorpijon

Ne glede na to, kakor dober je seks, vaše uživanje ni njegov cilj. Na seksualnem področju ter v prizadevanju za svoj in seveda tudi vaš užitek so zelo motivirani, ampak vaš užitek je na drugem mestu. So arogantni, kar jih naredi še zapeljivejše. Če se zaljubite vanj, vam bo pričaral najboljši orgazem, kar ste jih kdaj doživeli, ampak utegne se zgoditi, da vam bo že v istem trenutku razblinil sanje o dolgoročnem razmerju.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so 4 vodilni, kardinalni znaki astrologije, ki so glasniki velikih sprememb!