fbpx

4 kids and us – slovenska naravna kozmetika, ki je pisana na kožo otrokom in odraslim

Olje za nego po sončenju in dnevna pomlajevalna krema.

4 kids and us je povsem sveža slovenska znamka naravne kozmetika, ki je na trg vstopila sredi septembra. Za njo stoji podjetje Rainer Kozmetika, ki ga krmarita zakonca Vanja in Jure Rainer, starša četverice otrok. Neoporečni naravni izdelki za nego kože so narejeni iz čebeljih produktov kranjske sivke iz lokalne pridelave in zelišč pridelanih na tradicionalen način. Mila, olja in mazila so pisana na kožo tako otrokom kot odraslim.

Tako kot vse bolj dajemo poudarek na lokalno pridelani hrani, je prav, da enako pozornost posvečamo tudi temu, s čim negujemo svojo kožo. Vendarle je ta naš največji organ, čutilo, ki varuje vse druge organe v našemu organizmu. In ker verjamemo, da nam še vedno najboljša zdravila ponuja mati Narava, je naravna kozmetika 4 kids and us točno tisto, kar naše telo potrebuje. Za znamko se namreč skrivajo neoporečni naravni izdelki za kožo. In zakaj je to gotovo najboljša izbira?

Olje za nego po sončenju in dnevna pomlajevalna krema.
Olje za nego po sončenju in dnevna pomlajevalna krema.

Svoje otroke imamo najraje na svetu, kajne? Zanje bi storili vse. Zakonca Rainer sta storila prav to. Vsi njuni štirje otroci imajo namreč izjemno občutljivo kožo, zato sta zanje, na pobudo pediatrinje, v domači kuhinji pripravljala številna mazila, olja in mila. Bilo je veliko eksperimentiranja in improviziranja, odziv otrok na koncu pa izjemen. Vzporedno sta prišla do spoznanja, da se s podobnimi težavami ubadajo tudi druge družine, zato sta se odločila, da družinsko kozmetiko, ki dobro dene tako otrokom kot odraslim, ponudita tudi drugim. In zato je najboljša. Ker je nastajala z mislijo na lastne otroke in njihovo zdravje in ne na kovanje dobička. Če k temu dodamo, da podjetje vodijo temeljni zakoni delovanja čebeljih družin: spoštovanje, odgovornost in pripadnost, potem pa sploh ni debate.

PREBERITE ŠE: H&M-ovo z novo lepotno linijo kozmetike in kozmetičnih pripomočkov

Mleko proti celulitu.
Mleko proti celulitu.

Naravne izdelke 4 kids and us si lahko omislite na spletni strani 4kidsandus.com. So brez dodanih emulgatorjev in sintetičnih konzervansov, vsi narejeni v Sloveniji iz čebeljih produktov kranjske sivke iz lokalne pridelave in tradicionalno pridelanih zelišč.

Dodatne Informacije

Več informacij:
4kidsandus.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!