fbpx

4 razlogi, zakaj kupiti Nokio 8

To, da nova Nokia 8 prihaja v septembru, že vemo. Vemo tudi, da ne bo od muh. Govori se, da se podaja v boj z najmočnejšimi in najboljšimi na trgu. A nečesa (še) ne vemo. Zakaj je tako samozavestna, da se ne boji ostalih pametnih telefonov? Kaj jo dela tako posebno? Za to obstajajo štirje razlogi.

4 razlogi, zakaj kupiti Nokio 8:

1. Kamera Zeiss

Že Huawei je dokazal, da sodelovanja z najboljšimi obrodijo sadove, in tako je tudi z novo Nokio in velikanom za optiko Zeissom. Slednji so izdelali prvo kamero za Android ter jo opremili s 13 milijoni slikovnih pik. Najdete jo tako na prednji kot na zadnji (dvojna kamera) strani.

Kamera Zeiss
Kamera Zeiss

2. 360-stopinjsko zajemanje zvoka OZO

Nokia 8 je prvi pametni telefon z OZO-tehnologijo zajemanja zvoka. Trije vgrajeni mikrofoni bodo skrbeli, da vam ne bo ušel noben šum ter da bodo videoposnetki ujeli vsako izrečeno besedo. OZO-tehnologijo uporabljajo filmarji, kar je dovolj zgovorno.

360-stopinjsko zajemanje zvoka OZO
360-stopinjsko zajemanje zvoka OZO

VEČ: NOKIA 8: VRAČA SE LEGENDA, KI NEPOSREDNO NAPADA VELIKANE SAMSUNG, APPLE, HUAWEI …

3. Funkcija Dual-Sight mode

S to funkcijo boste lahko videoposnetke v živo prenašali na družbenih omrežjih. Dogajanje, ki ga bosta hkrati zajemali prednja in zadnja kamera, boste lahko spremljali na deljenem zaslonu. So selfiji stvar preteklosti?

Dual-Sight mode
Dual-Sight mode

4. Prva high-end Nokia na Androidu

Do zdaj so vrhunske Nokie delovale na platformah Windows oz. Symbian, a kaj, ko sta obe precej nepomembni v svetu pametnih telefonov. Nokia 8 se lahko ponosno postavi ob bok ostalim vrhunskim androidnim mobilnikom in si tako izbori svoje mesto med uporabniki.

Prva ‘high-end’ Nokia na Androidu
Prva ‘high-end’ Nokia na Androidu

Dovolj dobri razlogi, kajne? Cena za Nokio 8, ki izide naslednji mesec, je 599 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
nokia.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.