fbpx

4 stvari, ki jih bo moški naredil samo za žensko, ki jo resnično ljubi

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Kako lahko na enostaven način izveste, ali vas ima partner resnično rad? Opazujte ga. Njegovo obnašanje vam pove vse, več kakor tisoč sladkih besed.

Obstajajo določene stvari, ki jih bo moški storil le, če vas bo resnično in iz srca ljubil. Če tega ne opazite, začnite na odnos gledati z drugačnimi očmi in se prepričajte, ali ste v enosmernem ali celo strupenem razmerju.

Poglejmo, kako se obnaša moški, ki vas ima rad.

Moški bo poslušal samo žensko, ki jo ljubi

In to pomeni – poslušal. Ko se pogovarjate z njim ali opažate, da je med pogovorom odsoten, to je lahko opozorilni znak, da z vašim odnosom nekaj ni vredu. Če vas moški resnično ljubi, boste imeli vso njegovo pozornost in pogovor z vami bo zanj vedno pomemben.

via GIPHY

Moški, ki vas ljubi, vas sliši, posluša vaše nasvete in jih pogosto sprejme ali nasprotuje razumnemu mnenju o dani temi. Posluša vas, ker vas ljubi.

Moški si bo premislil samo zaradi ženske, ki jo ljubi

Sami veste, da so moški včasih trmasti. V mnogih odnosih moški žensk ne jemljejo resno. Razlog? Pomanjkanje spoštovanja in ljubezni. Ljubezen in spoštovanje gresta z roko v roki. Če moški na vaš odnos gleda kot na čisto fizično stvar, ne bo upošteval vašega mnenja.

via GIPHY

Moški, ki vas ljubi in spoštuje, bo z vami poskušal sklepati kompromise, saj vas vidi kot sebi enakega. Običajno boste v zdravem razmerju vedno našli način, kako stvari urediti na pravi način.

Moški se bo boril samo za žensko, ki jo ljubi

Noben moški se ne bori za nekaj, kar je minljivo in je le za eno noč. Če vas moški ljubi, se bo boril za vas. Posredoval bo za vas pri prijateljih, nikomur ne bo dovolil, da bi zmanjšal vaš pomen, ker tega ne more dovoliti niti čustveno niti mentalno.

via GIPHY

Nikoli se ne bo obotavljal postaviti na vašo stran. Moški, ki vas resnično ljubi, se bo boril za vas in da vas obdrži.

Moški bo naredil vse samo za žensko, ki jo ljubi

Moški, ki je izkusil pravo ljubezen, ve, kako dragocena je in koliko časa traja, da jo najdejo. Moški bo samozavesten, če ga podpira ljubezen njegove ženske. In ji bo pomagal na vseh področjih. Če vas ima rad, vas bo imel za najpomembnejšo stvar v življenju.

via GIPHY

In ob upoštevanju, da ste najpomembnejša stvar v njegovem življenju, bo naredil vse za vas. Vse, kar je razumno in vse, kar je v njegovi moči.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!