fbpx

4 stvari, ki jih pravi moški išče v ženski, s katero želi preživeti preostanek svojega življenja

Foto: IG couples4lovers
Zadnjič posodobljeno: :

Če želite osvojiti njegovo srce, bi bilo dobro vedeti, kaj je tisto, kar je ključno za dvig odnosa na višjo raven.

Tu govorimo o moških, ki so zreli in močni na duševni, čustveni in duhovni ravni. To so stvari, ki jih iščejo pri ženski, s katero želijo preživeti preostanek svojega življenja.

Pravi moški si želi razigrano žensko

Ena od stvari, ki moškim daje signal, da je čas za “globljo” povezavo, je razigranost. Moški so radi aktivni ter se izražajo in povezujejo skozi akcijo. Večina žensk to pozabi in se mu želi s kakšno zgodbo “prikrasti” v srce. Dejstvo pa je, da moških ne privlačijo toliko besede kot izkušnje, ki jih doživijo z ženskami. Pravzaprav si želijo igrivo in energično žensko.

Spremljajte šport, se rekreirajte in bodite aktivni skupaj, lahko ste tekmovalni med določenimi aktivnostmi ter občasno dodajte nekaj sarkastičnih šal in zagotovo boste pritegnile njegovo zanimanje.

Pravi moški si želi neodvisno žensko

Pravi moški si želijo žensko, ki jih navdihuje, saj se ji v življenju dogajajo zanimive stvari. Pravzaprav si želijo žensko, ki ima zraven razmerja še kakšen drug namen. Pravi moški se ne boji uspešnih in neodvisnih žensk.

Zanj je pomembno, da ima ženska v svojem življenju prostor za zvezo in je prizemljena ter prisotna tako v telesu kot v duhu, ko je z njim. Ni treba torej zanemarjati interesov, prijateljev ali odgovornosti samo zato, da bi bile z njim.

Takrat , ko pa ste z njim, pa resnično bodite z njim – zabavajta se in namenite mu pozornost.

Pravi moški si želi žensko, ki je čustveno zrela

Popolnoma normalno je, da ljudje nekatere stvari vidijo drugače in da pride do nesporazumov. Kako pa se boste odzvali na to in delili svoja čustva?

Ženska, ki je dovolj zrela, da moškega ne kritizira ali krivi za to, kako se počuti, ter izraža svoja čustva na iskren in pristen način, kar moškemu pomaga, da jo bolje razume, je za vsakega moškega neustavljivo privlačna.

Način, kako se ženska spopada s svojimi čustvi, je eden ključnih dejavnikov pri odločitvi moškega, ali se želi zaplesti v resno zvezo ali ne. Če dovoli, da se čustva izmaknejo nadzoru, to moškega odvrne.

Če pa je sposobna izraziti svoja čustva na miren in nedramatičen način, jo bo moški spoštoval in jo imel za žensko, ki si jo želi ob sebi.

Pravi moški si želi žensko, ki ga močno privlači

Moški se ne bojijo toliko predanosti in zveze, kot se bojijo biti v zvezi, kjer ni strasti in privlačnosti. Običajno ženske privlačnost »ubijejo« tako, da želijo moške prisiliti, da jih ljubijo ali pa se obnašajo preresno.

Sprostiti se morate in dovoliti, da se stvari zgodijo naravno. Moškim ni nič bolj privlačno kot ženske, ki se znajo sprostiti in imajo dober smisel za humor.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!