Vrtnice, nageljni, tulipani … kaj ti dejansko sporoča tvoj partner, ko ti kupi rože?

Zadnjič posodobljeno: :

Ko od partnerja prejmemo šopek rož, nam to pokaže, da mu je mar, da misli na nas in da je hotel narediti nekaj lepega za nas.

Šopek rož, ki smo ga prejeli od partnerja, nam bo vsakič, ko ga zagledamo na mizi, privabil nasmeh na obraz. Obdarovanje s cvetjem je preprosto čudovita romantična gesta in izbira cvetja lahko veliko pove o našem odnosu.

Seveda obstaja velika verjetnost, da je naš partner izbral šopek, ki se mu je zdel najlepši ali pa morda ve, katere rože so nam najbolj všeč. A ne glede na to, preberite nekaj vrstic o potencialnem pomenu rož, ki jih dobite.

Tulipani

Tulipani so odlična izbira za vsako posebno priložnost v zvezi ali zakonu in so bolj edinstveni kot vrtnice. Na voljo so v različnih barvah, tako da, če vas je partner presenetil s šopkom pisanih tulipanov, pomeni, da je o darilu veliko razmišljal.

Potonike

Potonike so zelo elegantne rože. Simbolizirajo srečo in so znane tudi kot cvet bogastva in časti. Če vas je partner presenetil s šopkom potonik, se vam nasmiha srečna prihodnost in obstaja velika verjetnost, da mu je všeč vaš eleganten slog.

Nageljni

Nageljni so ena najlepših rož, vendar prihajajo v celi paleti barv, zato obstajata dve možnosti. Vaš partner je vedel, da je vaša najljubša barva roza, zato se je odločil, da vam bo kupil rože v vaši najljubši barvi … ali pa je gledal na denar. Tudi če je pravilna druga možnost, ne pozabite, da je namen tisti, ki šteje. Moški, ki mu je za vas mar, se je odločil, da vas preseneti s šopkom rož in to je najpomembnejše v celotni zgodbi.

Marjetice

Marjetice so zabavne, čudovite rože, ki predstavljajo nedolžnost. So še posebej ljubko darilo na začetku zveze, ko vaš partner ne želi pretiravati z velikimi gestami, ampak vam želi pokazati, da mu je mar za vas in da mu je všeč, kako vaše razmerje napreduje.

Rdeče vrtnice

Šopek rdečih vrtnic je resno darilo. Če ste jih prejeli od partnerja, to pomeni, da je vaša zveza zelo posebna in resna, kar vam želi sporočiti tudi skozi cvetje. Ali pa preprosto nima pojma, kaj se skriva za pomenom rož. Toda kot smo že povedali, je gesta pomembnejša od pomena.

Če obstajajo rože, ki so vam še posebej všeč, smo prepričani, da boste našli način, kako to namigniti ali omeniti svojemu partnerju. Potem bo edini pomen, ki ga bodo imele te rože, ta, da je ob vas oseba, ki vas posluša!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 resničnih dejstev, ki jih bosta spoznala šele, ko bosta zaživela skupaj