3 osebe, ki jih moramo najti v življenju in jih v njem tudi zadržati

Zadnjič posodobljeno: :

Življenje je sestavljeno iz ljubezenskih odnosov, ki nas potiskajo v širjenje obzorij in nam pomagajo rasti. Vsi odnosi igrajo vlogo pri našem razumevanju življenja in razvoju našega značaja, vendar so nekateri odnosi bolj posebni kot drugi.

Obstaja več različnih vrst odnosov, ki jih lahko imamo v življenju, obstajajo pa tudi odnosi, ki so popolnoma nujni za naše potovanje po tem planetu.

Tu so tri vrste ljudi, ki jih moramo najti v življenju.

Naša sorodna duša

Naša sorodna duša je duša, s katero smo “kliknili” na vseh ravneh. Dobesedno je nemogoče, da bi se počutil neprijetno s tem človekom. Včasih se lahko prepiramo, a na koncu vedno vse rešimo in to samo okrepi naš odnos.

Lahko smo več let ločeni od te osebe, a ko se spet srečamo, imamo občutek, da se ni nič spremenilo, saj smo povezani na vseh možnih ravneh. Ko se srečamo, imamo lahko nenavaden občutek intimnosti, kot da smo se odločili, da bomo to dušo vključili v svoje življenje že pred rojstvom.

Nekateri menijo, da ta nenavaden občutek intimnosti pogosto izvira iz dejstva, da si delimo pretekla življenja s to osebo in smo se odločili, da bomo tudi v to življenje prišli skupaj.

V nasprotju s priljubljenimi prepričanji ni nujno, da je vaša sorodna duša nasprotnega spola, niti življenjski sopotnik. Lahko je to naša mati, brat, sestra ali najboljši prijatelj. Vsak človek se na neki točki svojega življenja sreča s svojo sorodno dušo. Če je še niste našli, pričakujte, da se bo to zgodilo v prihodnosti.

Naše ogledalo

Naše ogledalo je oseba, ki je z nami direktna. Iskrena je do nas, vseeno ji je, če nas pri tem rani. To, da ji ni mar za naše občutke, ji omogoča, da nas naredi vtis, ki nam bo prinesel preobrazbo.

Tu ne govorimo o nesramnosti. Govorimo o prijatelju, ki nam bo povedal, kdaj nismo na pravi poti ali ko se ne obnašamo tako, kot bi se morali. Pogosto se zgodi, da imamo v življenju te osebe enako vlogo in zaradi tega delujemo drug drugemu kot ogledalo in odražamo področja, na katerih je treba delati.

Lahko se prepiramo pogosteje, kot je potrebno, toda pod temi prepiri se skriva resnična skrb, ki se je ni mogoče otresti. Včasih vsi rabimo nekoga, ki nas zbudi, ko nehamo biti odgovorni.

Naš zaščitnik

Naš zaščitnik je naš mentor, učitelj in vodnik. Daje nam navdih, spodbudo in povratne informacije o našem življenju. Vodi nas in nam pomaga v težkih situacijah. Pri nekaterih ljudeh je njihov zaščitnik lahko v obliki družinskega člana, pri drugih pa kot učitelj ali trener.

Nekaterim je to nekdo, ki ni več živ, kot so Jezus, Krišna, Buda, … Pomembno je, da imamo nekoga, na katerega se lahko obrnemo, ko nam je težko, nekoga, ki nas bo vedno znal spodbuditi in nam ponuditi navodila na poti.

Nekateri verjamejo, da ko se globlje potopimo v svoje potovanje, naš zaščitnik postane manj oseben. Sprva se lahko pojavi kot družinski član ali prijatelj, nato pa, ko razumemo njegovo univerzalnost in povezanost z vsem, bodo naši zaščitniki postali Luna, Zemlja in duhovi narave. Namesto da bi iskali odgovore pri učitelju, bomo odgovore iskali neposredno pri viru.

To so tri arhetipske osebe, od katerih bomo vsi imeli koristi v svojem življenju.

Če imate srečo, da jih imate, se borite zanje in jih spoštujte. Če jih še niste srečali, nadaljujte z lastnim razvojem in vesolje vam jih bo poslalo, ko bo primeren čas za to.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
12 znakov inteligence, ki jih ni mogoče ponarediti