432 Park Avenue: Najpopolnejše stanovanje na več kot 400 metrih višine v New Yorku

Slikovitemu newyorškemu horizontu se pridružuje najvišja stanovanjska stolpnica na zahodni hemisferi - 432 Park Avenue. Več kot sto razkošnih stanovanj bo naslednje leto naselila elita, ‘’kralj’’ v najvišjem nadstropju pa bo imel na več kot 400 metrih višine iz najpopolnejšega stanovanja kar 360º stopinjski razgled na New York - še prej pa bo moral zanj odšteti 95 milijonov dolarjev. Ah, drobiž...

432 Park Avenue je naslov 425 metrov visoke stanovanjske zgradbe, ki se je pridružila slikovitemu horizontu New Yorka in s tem postala najvišja stanovanjska stolpnica na zahodni polovici sveta. Zgradba sredi Manhattna ima 96 nadstropij, v njej pa se nahaja več kot sto elitnih stanovanj s skoraj 4 metre visokimi stropi, restavracijo z zunanjo teraso, bilijardno sobo, telovadnico, spa, masažno sobo, otroško igralnico in drugimi skupnimi prostori, ki omogočajo razkošno življenje.

PREBERITE ŠE: New York – najdražje stanovanje na Manhattnu

Kljub luksuzni notranji opremi in prostornosti stanovanj je njihov največji plus prav gotovo nepopisen razgled. V najprestižnejšem razgledu na New York bodo uživali stanovalci najvišjega nadstropja 432 Park Avenue, ki je več kot 400 metrov nad tlemi. Razgled je od tam 360º stopinjski, kar pomeni, da bodo velika okna odpirala pogled na ‘’majhne’’ okoliške stavbe od Bronxa do Brooklyna ter vse od Centralnega Parka pa do Atlantskega oceana. Oseba, ki bo za razgled na Empire State Building iz kopalne kadi pripravljena odšteti 95 milijonov dolarjev, si bo s tem kupila tudi občutek, da kraljuje svetu – ali pa vsaj mestu, ki nikoli ne spi. In če se vam zdi 95 milijonov vseeno pretirana cena, še dobra novica: najcenejše stanovanje v stavbi je na voljo že za skromnih 16 milijonov dolarjev.

Fotografije najpopolnejšega stanovanja na več kot 400 metrih višine na 432 Park Avenue v New Yorku si oglejte v naši galeriji!

Dodatne Informacije

Več informacij:
432parkavenue.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sanjske destinacije: to so najlepši hoteli v Evropi