5 astroloških znakov, ki so pravi material za poroko

Ti ljudje bodo z vami za vedno.

Foto: Soulseeker Creative Photography / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Poroka je nekaj posebnega. Je lep del vajinega življenja. Se boste poročili s pravo osebo, takšno, ki bo z vami – dokler vaju smrt ne loči?

V astrologiji obstaja nekaj znamenj, ki so romantična, zvesta in ljubijo svojega partnerja, kakor pravi poročna zaobljuba – v dobrem in slabem.

Če potrebujete nekoga, ki mu lahko zaupate in se zanesete na njegovo zvestobo, poiščite enega od teh znakov.

Kdo so ta astrološka znamenja, ki so preprosto – pravi material za poroko?

Rak: zakonca ne bo nikoli zapustil

Znani so po svoji zvestobi, čustvenosti in sočutju. So nežni, prijazni in spoštljivi. Ko se ustalijo se na partnerja zelo navežejo. Njihova zavezanost postane brezpogojna in so mu na voljo, kadar koli jih potrebuje. So zelo zaščitniški do tistih, ki jih imajo radi, zelo cenijo svojo družino in so odlični partnerji in starši.
Rak naredi vse, da se njegov partner počuti cenjenega in ljubljenega, enako pričakuje tudi v zameno. Je zvest in ne bo nikoli zapustil zakonca.

Kozorog: ceni varnost in stabilnost

Je družinsko naravnan, praktičen in odgovoren. Kozorogi so ljudje, ki cenijo varnost in stabilnost. Zelo so osredotočeni na svoj osebni razvoj in prevzamejo odgovornost za vse svoje odločitve. Kozorogi se ne bojijo težav in radi sprejemajo izzive, saj jim ravno to omogoča napredek. Verjamejo v svoje spretnosti in so se pripravljeni soočiti s kakršno koli težko situacijo. Ko imajo nekoga radi, želijo konkretizirati svoj odnos in se poročiti s partnerjem.

Poroka, nekaterim pomeni uresničitev sanj. Foto: Bob Oh / Unsplash

Bik: dolgo izbira, ko pa se odloči, je to to

Značilnosti bika so med drugim zanesljivost, predanost in zvestoba. Vlada mu planet Venera. To je razlog, zakaj so nagnjeni k dajanju, zakon jih sploh ne prestraši, nasprotno, veselijo se ga. Partnerja želijo dobro spoznati preden se zavežejo. Želijo, se prepričajo, da je prava oseba s katero si želijo preživeti življenje. Ko pa bodo prepričani v zvezo, bodo s partnerjem ostali za vedno. Zanje je stabilnost neprecenljiva in storili bodo vse, da bo zakon uspel.

Ribe: v zakonu se počutijo varne

Ribe so čustveno odvisne od partnerja in jih je potrebno ves čas v nekaj prepričevati, ko so v zvezi. Poroka je zanje dobra rešitev, saj so končno prepričani, da ima zakonec enake občutke kot oni. So izredno čustveni in občutljivi ljudje. Po drugi strani pa se bodo pripravljeni boriti za to, da njihov odnos deluje in traja vse življenje.

Lev: so predani zakonski zvezi

Lev je v nasprotju z ovnom in strelcem edino ognjeno znamenje, kjer bo zveza verjetno trajala, ko bodo poročeni. Je zvesto znamenje, ki mu vlada Sonce in mu daje kraljevsko energijo. Ko lev začne razmerje, je to dolgoročno ali pa ga sploh ne bo. Levi niso zahtevni ljudje, želijo le vedeti, da jih imajo partnerji radi, in da so jim zvesti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zakaj bi se morala partnerja objemati vsaj 4 minute na dan?