fbpx

5 astroloških znamenj, ki ženskam dajo občutek, da so lepe in spoštovane

Foto: envato

Ženske pa tudi moški imajo radi komplimente. Tiste prijazne besede s katerimi vam napolnijo srce pa tudi ego. Zaradi njih se vam izboljša počutje.

Nekateri horoskopi so sramežljivi glede komplimentov. Svoje prijazne besede zadržijo zase, ker se bojijo, da bi situacijo naredili nerodno.
Toda druga znamenja so zelo glasna glede svojih občutkov. Povedali bodo natanko tisto, kar imajo na umu, kar pomeni, da boste med zmenkom nenehno posuti s komplimenti.

Tukaj je nekaj izmed teh znamenj, zaradi katerih se boste počutili naravnost čudovite.

Oven

Ovni so strastni, zato boste vsakič, ko vas poljubijo ali se vam nasmehnejo, pogledajo, občutili njihovo intenzivnost. Njihova privlačnost do vas bo otipljiva. Niso sramežljivi glede svojih občutkov. Odkriti so o tem, kaj jim pomenite in o vseh majhnih stvareh, ki so jim všeč na vas.

via GIPHY

Nikoli ne zadržujejo komplimentov in lahko verjamete, da mislijo, kar govorijo, saj nikoli ne lažejo. Veste, da resno mislijo, kako zelo vas imajo radi, in ne govorijo le tega, le zaradi tega, kar želite to slišati.

Lev

Levi so po naravi rojeni voditelji z razlogom. Vedno znajo povedati pravo stvar, s katero spodbudijo in navdušijo druge. Ko hodite z njimi, vas bodo spodbujali, ko se boste počutili slabo, in vas spomnili, da ste čudoviti.

Vsak dan vas bodo razvajali, ker želijo, da vidite, kar vidijo oni. Želijo, da jih razumete. Njihovo zaupanje je nalezljivo, zato se boste, ko boste v njihovi bližini, počutili še bolje.

Rak

Raki radi ugajajo. Bolj jim je mar za vaša čustva kot za lastna, zato se bodo potrudili, da vas nasmejijo. Poskrbeli bodo, da se boste dobro zavedali njihovih občutkov, da boste razumeli, kako neverjetno ste videti in kako srečni se počutijo, da ste v njihovem svetu.

via GIPHY

Raki izjemno podpirajo in spodbujajo svoje partnerje. Zaradi njih se boste počutili kot najpomembnejša oseba v vsaki sobi, samo s tem, kako vas gledajo.

Tehtnica

Tehtnice vidijo lepoto v vsaki osebi, ki jo srečajo. V popolnih tujcih lahko najdejo najboljše, zato si lahko samo predstavljate, koliko čudovitih stvari imajo povedati o osebi, s katero hodijo. Verjamejo v transparentnost, poštenost in ljubezen, zato nikoli ne bodo obdržale komplimenta zase.

Povedali vam bodo, kako dobro ste videti in kako zelo vas imajo radi – v obraz in za tvojim hrbtom. Nikoli ne bodo nehali razglabljati o tem, kaj jim pomenite.

Ribi

Ribe želijo širiti čim več prijaznosti. Sami imajo lahko težave s samozavestjo in nikoli ne želijo, da bi se kdo drug počutil tako. Nikoli ne želijo, da bi njihovi partnerji dvomili o njihovi vrednosti.

via GIPHY

Zato poudarjajo vsako malenkost, ki jim je pri partnerju všeč, od smeha do obleke do dodatkov. Navsezadnje ni potrebno veliko energije za širjenje prijaznosti. To je najmanj, kar lahko storijo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!