5 lastnosti moškega, ki te nikoli ne bo nehal ljubiti: če ga imaš, ga ne izpusti!

Foto: IG authenticlovemag

Greh bi bil, da takšnega moškega izpustiš iz svojega življenja!

Katere so lastnosti moškega, ki te nikoli ne bo nehal ljubiti in bo tvoj za vse večne čase?

V celoti je predan tebi in vajinemu odnosu

Lahko je biti skupaj, ko gre vse kot po maslu. Vendar mora biti človek dovolj pogumen in držati skupaj tudi takrat, ko so nad njim nevihtni oblaki. Pravi moški po majhnem prepiru ne izgine brez sledu, ne pljuva čez svojo boljšo polovico, kadar je slabe volje. Jasno mu je, kako pomembna je zveza in ne bo dovolil, da bi ji kar koli stalo na poti.

Ne izogiba se težavam

Pravi moški bo težave zelo redko “nalagal” težave in čakal, da se naberejo do vrelišča. Če ga v zvezi kaj moti, ti bo to na previden način povedal. Če pa je on kriv za nekaj, kar uničuje odnos, se bo potrudil, da to popravi. Jasno mu je, da težave ne opredeljujejo odnosa, ampak ga opredeljuje način, kako jih skupaj rešita in premagata.

Pozoren je na majhne stvari

Jasno mu je, da iz na videz majhnih, neškodljivih stvari lahko nastanejo zelo veliki problemi. Njegov cilj je, da jih “poreže” pri koreninah in to je razlog, da je pozoren predvsem na majhne stvari.

Želi, da se dobro počutiš v svoji koži

Meni, da si lepa; zakaj bi sicer bil s teboj? Zanj je pomembno, da se tako počutiš in zato je pripravljen narediti vse, kar je v njegovi moči, da se vidiš takšno, kot te on vidi vsak dan.

Napake jemlje resno

Če naredi nekaj, kar te je prizadelo, rabi kaj nekaj časa, da si odpusti. Zelo redko ga lahko kaj zlomi, toda ko naredi napako pri tebi, se na vse pretege trudi, da napako popravi.

Dovolj dobro te pozna, da ve, kaj te bo prizadelo, vendar tega ne bi nikoli storil … za noben denar na svetu!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
“Ne, ni zaljubljen v vas. Preprosto ste zadovoljni z manj, kot si zaslužite.”