fbpx

5 načinov, kako moški uničuje svoje razmerje – jih prepoznaš?

5 načinov, kako moški uničuje svoje razmerje – jih prepoznaš?

Za razpad razmerja sta kriva oba partnerja, vendar morate priznati, da se moškim pogosteje zgodi, da naredijo napake, ki uničujejo njihovo razmerje.

Ko razmerje pride do točke razpada, je povsem absurdno iskati krivca, ker sta za to kriva partnerja oba. Razmerje je posebna vez, ki jo namreč mnogi jemljejo kot samoumevno, zato na neki točki v življenju pride do nasičenja, proti kateremu se nekateri pari ne znajo boriti. In to pogosto vodi do bolečih dejanj, kot so čustveno zanemarjanje, boleče besede, varanje

Ali boste žrtovali svojo srečo zaradi partnerja?
Ali boste žrtovali svojo srečo zaradi partnerja?

Ali boste s partnerjem v dobru in zlu do konca življenja, je vaša odločitev. Ali boste žrtovali svojo srečo zaradi njega, prav tako. Nikoli ne veste, kdaj se bodo stvari obrnile in postale pretežke za vzdrževanje, zato je prav, da se zavedate nekaterih dejanj, ki bi se lahko zgodila v prihodnosti.

Postopek uničevanja razmerja namreč poteka po določenem vzorcu, ki je značilen za oba spola. Ponavljamo, ni kriva le ena stran, temveč oba partnerja, vendar v večini primerov spodnje napake počnejo moški.

5 načinov, kako moški uničuje svoje razmerje:

Ne skrbi za stvari, ki vas naredijo nesigurne.

Ženski um je zapleten, vendar tudi preprost. Ženska opazi čisto vsako stvar na partnerju in mnogim ni ravno po godu, če njihov dragi steguje vrat za drugimi ženskami, ker se zaradi tega počutijo nesigurne, dvomijo v njegovo ljubezen in svojo lepoto.
Ženska zgolj iščejo podporo in želi, da moški počne stvari, ki bodo spodbujale njeno samozavest. Najslabše, kar lahko moški naredi je, da reče, da ženska govori neumnosti in dela scene.

Podcenjuje pomen majhnih gest.

Večina žensk od svojih partnerjev ne zahteva diamantov, ker jih lahko osrečijo že majhne stvari. Ravno majhne stvari so najlepše, kot je izkazovanje ljubezni, zajtrk, pozornost. Enostavno je!

Ženski um je zapleten, vendar tudi preprost.
Ženski um je zapleten, vendar tudi preprost.

Ko je jezen, se zapre vase.

Moški bo težko priznal, da ima težave, skrbi, negativne misli, ker misli, da bo na takšen način najhitreje in najlažje rešil svoje probleme. Vendar to je velika napaka, ker ženska želi biti njegova podpora. V takšnih trenutkih se mnoge ženske počutijo zapostavljene, ker jim njihov moški ne želi zaupati svoji skrbi. Komu bo, če ne njim?

Ne prevzame odgovornosti za svoja dejanja.

Obstajajo situacije, v katerih moški krivi žensko za določena dejanja, četudi niso imele čisto nič pri njih. Ker enostavno ne želi prevzeti odgovornosti. Če je naredil kaj narobe, je prav, da to tudi prizna.

V vsakem razmerju obstajajo nesoglasja, vendar bi vsak moral poznati svoje meje. Izjemno pomembno je, da se moški zna opravičiti, ker sicer jeza obeh zna trajati tudi več dni. Pogosto tega moški ne more narediti zaradi ega in se ne zaveda, da bo opravičilo pokazalo, da ima ženska ob sebi moškega, ki je pripravljen priznati napake in nositi breme, ko je to potrebno.

Moški ne prevzame odgovornosti za svoja dejanja.
Moški ne prevzame odgovornosti za svoja dejanja.

Skuša vas spremeniti.

Tisti, ki na srečo niso imeli partnerja, ki jih je želel spremeniti, ne vedo, s kakšnimi bolečinami bi se soočali. Vsaka oseba je edinstvena, ima svoje vrline in pomanjkljivosti, zato bo težko sprejela dejstvo, da jo kdorkoli želi spremeniti. Ženska ima tako občutek, kot da svojemu partnerju ni zadostna takšna, kot je.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.