fbpx

5 najbolj popularnih superg na svetu

Na modnih blogih smo zasledili 5 modnih konstant, superg, ki se pridno in redno pojavljajo na fotografijah stylingov modnih navdušenk povsod po svetu.

Superge že nekaj modnih sezon kraljujejo modnim kolekcijam mnogih svetovno priznanih modnih hiš. Ljubijo jih modne blogerke, urednice in ostale ljubiteljice mode ter modnega poigravanja, kar je jasno razvidno, v kolikor se sprehodimo po ulicah svetovnih metropol ali pa nekaj časa posvetimo opazovanju dogajanja na modnih blogih. Trendseterke popularnih športnih copat še zdaleč ne nosijo zgolj v kombinaciji s športnimi oblačili, ampak jih umetelno vnašajo v zanimive kombinacije z drugače izredno femnilnimi in elegantnimi modnimi kosi, pa tudi takšnimi, ki spominjajo na moško garderobo. Med 5 najbolj priljubljenih športnih copat, ki so jih trendseterke oklicale za najbolj modne letošnjega leta, so se uvrstile “superge” znamk:

1. New Balance

NEW BALANCE
NEW BALANCE

Superge New Balance so na pravem modnem pohodu!

2. Vans

VANS
VANS

Športni copati Vans predstavljajo klasiko, ki bo vedno “in”.

3. Adidas

ADIDAS - STAN SMITH
ADIDAS – STAN SMITH

Trenutno je izredno moden Adidasov model Stan Smith.

4. Nike

NIKE - ROSHE
NIKE – ROSHE

Športne copate znamke Nike lahko nosimo na 101 način. Še posebej so nam všeč modeli Roshe.

5. Converse

CONVERSE ALL STAR
CONVERSE ALL STAR

All Starke nas nikoli ne pustijo na modnem cedilu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!