fbpx

5 največjih napak, ki jih ženske delajo med spolnim odnosom

Foto: envato

Ne zmeni se zame, sploh mi ne omeni več, da bi imela intimne odnose. On mora dati pobudo, ne jaz. Moški so lovci! Le kaj so bo mislil, če ga povabim v posteljo?

Ti časi so mimo, čeprav še vedno veliko žensk misli, da bi morali moški vedno dati pobudo za intimne odnose. A se še kako motijo, to preprosto ni res.

Obstaja še nekaj napak, ki jih ženske naredijo v postelji.

Poglejmo katere.

Bojijo pokazati svoje telo

Mnoge ženske se bojijo sleči pred svojim partnerjem. Mislijo, da nimajo takšnega telesa, o katerem sanja njihov partner. To je hkrati največja napaka, ki jo delajo ženske. Večina moških želi svojo ženo videti takšno, kot je. Ne glede na postavo. Ženske, prenehajte se obremenjevati s svojo postavo. Preprosto, uživajte v trenutkih, ki jih preživite s partnerjem.

Se preveč vživijo v predigro

Med predigro se ženske tako vživijo, da se začnejo hihitati ali kričati. To lahko moške odvrne od odnosa. Res? Zakaj ne bi ženske uživale, se hihitale, kričale med predigro in med intimnim odnosom? Večino moških to vzburi in ne obratno.

via GIPHY

Nenehno govorijo o higieni

Večina žensk želi, da bi bilo vse popolno in se začnejo pogovarjati o higieni – ne pred, ampak med seksom, kar pa odvrača moške. Torej, če se želite o tem pogovarjati (kar je povsem normalno), začnite to pred predigro ali prej v toku dneva. Nikoli ne govorite o tem med seksom.

So hladne

Mnoge ženske se med ljubljenjem sploh ne odzovejo na to, kar jim partner pove. Ostajajo hladne. To moške odbija. Pomembno je, da sodelujete pri ljubljenju in da se na podoben način odzovete na partnerjevo ljubezensko šepetanje. Ne bodite vulgarne, prav tako moški, to po navadi ni nikomur všeč.

via GIPHY

Lažni orgazem

To je najpogostejša napaka žensk v postelji. Ne igrajte orgazma, če želite uživati ​​v ljubezni. Bolj pametno je biti do partnerja iskren in ga opozoriti na dejstva. Vsak normalni moški tega ne bo razumel kot kritiko, ampak kot dobronameren nasvet in bo delal na tem ter poskušal zadovoljiti svojo partnerko na pravi način. Na koncu morata oba uživati ​​v ljubezni, kajne?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!