fbpx

5 nasvetov, kako ga pripraviti, da bo zavedno nor na vas

Kako osvojiti moškega?

Foto: netflix
Zadnjič posodobljeno: :

Zakaj ga morate včasih zavrniti, da mu vzbudite zanimanje? Kako pripraviti moškega, da nikoli ne bo niti pomislil, da bi vas zapustil?

Pred vami je sedem nasvetov, ki vam bodo pomagali osvojiti moškega.

Odpravite dvome in vprašanja, ali ste dovolj dobre, ali si bo partner našel nekoga drugega in vas zapustil. Ne razmišljajte več o tem, odgovori so precej preprosti.

Nihče, si ob sebi ne želi nezadovoljne in negotove osebe. Torej…

1. Dvignite si samozavest

Da bi osvojili moškega, si morate najprej urediti življenje. Samozavest igra pri tem pomembno vlogo. Poskusite biti čim bolj samozavestni, da boste drugim vzbujali občutek varnosti.

via GIPHY

2. Naj bo moški, moški

Vsak moški se počuti dobro, če mu dovolite, da je to, kar je, in da vas ščiti in varuje. Seveda v mejah normale.

3. Povejte mu, da vam je všeč

Pomembno je, da to ve. Z igranjem iger in skrivanjem čustev ne boste dosegli nič. Bodite neposredni, in mu povejte, kako se počutite in kaj čutite.

via GIPHY

4. Ne bodite mu vedno na voljo

Če vedno sprejmete vse njegove predloge in si dan organizirate po njegovih odločitvah, ga bo to nezavedno odgnalo, ker nihče ne mara nekoga, ki je posesivno vezan nanj. Nihče ne mara v zdravem razmerju, da nimate svojega življenja in se žrtvujete le zanj.

via GIPHY

5. Bodite nepredvidljivi in ​​polni presenečenj

Prekinite svojo vsakodnevno rutino in opazili boste izboljšanje. Moški imajo radi, če ste skrivnostni in ne morejo predvideti vsakega koraka. Seveda pa z ničimer ne gre pretiravati.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!