5 presenetljivih razlogov, zakaj se te izogiba

Zadnjič posodobljeno: :

Če se vas izogiba nekdo, ki ga imate radi, to boli.

Želite si pozornost moškega, v katerega ste zaljubljeni, vendar se vas on iz neznanega razloga izogiba.

Ne morete nehati razmišljati o njem. Če sta skupaj in ga opazujete, zaznate, da sploh ne misli na vas. Pravzaprav se zabava z drugimi in vas popolnoma ignorira. Videti je, da se vam hoče maščevati za nekaj, vi pa ste zmedeni in ne veste, kaj ste storili, da se tako obnaša.

Ustavite se za trenutek in zadihajte. Moške je včasih težko razumeti, zato boste potrebovali nekaj pojasnil, zakaj se vas kar naenkrat izogiba. In karkoli počnete, ne bodite obupani. Vsako težavo je mogoče rešiti z odprto komunikacijo.

To so razlogi, zakaj se moški iznenada izogibajo ženskam, ki so jim všeč.

1. Ima drugo žensko

Eden od razlogov, da se vam izogiba, je lahko ta, da ima drugo žensko. Če se oddaljuje od vas, zlasti v intimnih situacijah, ga vprašajte, ali ima koga drugega. Ni nujno, da je tako, a to je edina logična razlaga. Če se izkaže, da ima drugo, tu nimate več kaj iskati.

Morate iti naprej, kajti tudi, če bi se trudili, da bi stvari delovale, se ne boste počutili bolje. Vedno se boste spraševali, ali bo to ponovil ali ne. Izpustite ga, dokler je čas, in začnite novo poglavje svojega življenja.

2. Misli, da ste ga izdali

Vljudno ga vprašajte, ali je vse v redu, in poglejte, kako se bo odzval. Če začne delovati obrambno, je to znak, da ga nekaj moti, in da je samo čakal, da vam o tem pove. Verjetno ni hotel biti prvi, ki bi to načel, vendar je ravnal tako, da bi lahko ugotovili, da nekaj ni v redu.

Mogoče misli, da ste storili kaj slabega, v resnici pa niste – tega preprosto ne ve. V takšni situaciji je najbolje, da se z njim odkrito pogovorite in razložite vsako situacijo, ki se mu zdi problematična. Ni problema, ki ga ne more rešiti dobra in odprta komunikacija.

3. Dolgčas mu je

Čeprav je to zadnja stvar, ki jo želi slišati zaljubljena ženska, se vas morda izogiba, ker mu je dolgčas. To se lahko zgodi ali v dolgoročnem ali v kratkoročnem razmerju, če nista sorodni duši. Najbolje za vas je, da za to izveste pravočasno. Predstavljajte si, da se poročite z njim in nato ugotovite, da vas dejansko ne ljubi.

Verjemite, vesolje ima popolno časovnico. Tudi če mislite, da sedaj preveč trpite in nimate sreče, si zapomnite – učitelj med preizkusom vedno molči. Mogoče preživljate toliko bolečin zaradi tega, da boste pozneje lahko uživali v svojem popolnem ljubezenskem življenju.

4. Spoznal je, da niste pravi zanj

Ko moški spozna, da niste tista prava ženska zanj, ko začuti, da ga ne osrečujete več in se ob vas ne počuti posebno, se vam bo začel izogibati. Mogoče na začetku ne bo tako očitno, a sčasoma vam bo to vedno bolj kazal. Več časa bo preživel zunaj hiše in se bolj družil s prijatelji.

Vse te stvari so opozorilni znaki, če jih znate dobro prebrati in če ste pozorni na njih. Če resnično misli, da niste prava ženska zanj, ga nikakor ne morete prepričati, da ostane z vami. Korak za korakom se bo distanciral. Ko se moški za nekaj odloči, ga je zelo težko prepričati v nasprotno.

5. Misli, da si vas ne zasluži

Moški so čudni in tudi, če mislite, da vas ne bo nikoli zapustil, lahko to stori iz nekaterih “norih” razlogov. Eden izmed njih je, da misli, da si vas ne zasluži in da ste predobri zanj. Takšen moški ima nizko samozavest; naenkrat se bo umaknil in se začel distancirati, da to ne bi postalo očitno.

Težava je v njem, vendar morate biti vi tisti, ki se boste o tem problemu začeli pogovarjati. Ne želi se odkrito pogovarjati o svojih čustvih. Začnite pogovor, naj se odpre, bolje bo za oba. Vsaj vedeli boste, zaradi katere situacije se je tako počutil in zakaj se o tem ni želel pogovarjati.

Verjetno vas bo poskušal potisniti stran od sebe, vendar ne nasedajte njegovi igri. Bodite vztrajni, da rešite težavo, oba se bosta počutila bolje.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
“Ne, ni zaljubljen v vas. Preprosto ste zadovoljni z manj, kot si zaslužite.”