Znamenje, s katerim ne bi smeli imeti razmerja v letu 2021 glede na vaš astrološki znak

Zadnjič posodobljeno: :

Preverite, ali boste z osebo, ki vam je všeč, v naslednjem letu uživali v dobrem razmerju ali bo polno nesoglasij.

Letošnje leto je bilo za številna astrološka znamenja polno sprememb. Nekateri so morda našli ljubezen svojega življenja, a če ste še samski, si pozorno preberite ta stavek: v letu 2021 obstaja eno znamenje, s katerim ne bi smeli oditi na zmenek ne glede na vse.

Ugotovite, v kombinaciji s katerim astrološkim znamenje bi bilo vaše razmerje obsojeno na propad ali pa bi si predpisali recept za katastrofo.

Oven ne bi smel hoditi s kozorogom

Če vprašate ovna, bo leto 2021 za njih leto, v katerem se kršijo pravila. Kozorog dela vse po pravilih, kar bo ovna zelo motilo. Kozorog ne bo navdušen nad ovnovo spontanostjo in njegovo navado, da vse počne v zadnjem trenutku. Mogoče se ne zdi pomembno, toda ko se bodo te malenkosti, ki jih motijo, ustekleničile bo prišlo do grdega konca zveze.

Bik ne bi smel hoditi z vodnarjem

Ti dve močni osebnosti bosta idealni par v peklu, še posebej v letu 2021, ker se oba spopadata z življenjskimi spremembami. Bik se ne bo znašel v vodnarjevi nepremišljenosti in pomanjkanju potrpljenja. Če slučajno gresta na zmenek bo poln nenehnih nesmiselnih bojev. Oba bosta trmasto vztrajala na svoji strani in ne bo prostora za kompromise.

Dvojčki ne bi smeli hoditi z rakom

Za dvojčka je leto 2021 leto samoraziskovanja in iskanja zabave. Odločili so se, da ne bodo nič načrtovali in prepustili, da se stvari zgodijo same od sebe. Na polno bodo uživali v samskem življenju. Rak je pri tem napačna izbira, saj hrepeni po stabilnosti in čustvih, ki jim jih dvojčki v tem trenutku ne morejo zagotoviti. V letu 2021 bodo rakove želje in življenjski slog za dvojčka izjemno dolgočasni.

Rak ne bi smel hoditi s tehtnico

Še slabša kombinacija, kakor dvojčki, je za raka zelo čustvena tehtnica. Tehtnica si še vedno poskuša zbistriti misli in razumeti stvari, zato še zdaleč niso pripravljeni na zvezo. Rak je več kot pripravljen. Pripravljeni so se zavezati in poskusiti nekaj resnega. Če se bodo torej zapletli v zvezo s tehtnico, bodo le prizadeti z vso nestabilnostjo in neodločnostjo, ki jo bodo prejeli od tehtnice.

Lev ne bi smel hoditi s škorpijonom

Čeprav se med rjuhami ti dve znamenji popolnoma ujemata, bosta drugje v življenju propadli. Njuna ega sta v tem trenutku preprosto prevelika, da bi se lahko ujela v razmerju. Zmenki s škorpijonom bodo za leva preveč dramatični in zapleteni. V letu 2021 potrebujejo nekoga, ki jih dejansko razume v vsem, kar skušajo narediti. V bistvu potrebujejo podporo, ne tekmovanja in s škorpijonom tega ne bodo imeli.

Devica ne bi smela hoditi z bikom

Vse kar potrebujejo v letu 2021 je le prijaznost in obzirnost. A bik doživlja toliko sprememb, da jim bo prav tega manjkalo. Vso svojo prtljago in probleme bodo prenesli na devico, in to je le nekaj, kar one trenutno ne potrebujejo. Lani so imele težke čase in v 2021 je njihov čas za vzpone.

Tehtnica ne bi smela hoditi z dvojčki

Tako tehtnica kot dvojčka sta na poti samoraziskovanja, zato ni enostavno združiti dveh izgubljenih duš. Čeprav je to trenutno stanje, ki bo minilo, bodo možnosti, da bodo v 2021 uspeli ohraniti zvezo, zelo majhne. Dvojčki se bodo nenehno pritoževali glede najrazličnejših stvari. Tehtnicam se bo zdelo, da z vsem pretiravajo in v njih se bo kopičila nestrpnost, dokler se ne bosta začela prepirati. In tehtnice sovražijo konflikte.

Škorpijon ne bi smel hoditi s strelcem

Čeprav se bo sprva zdelo, da sta našla svoje sorodne duše, ker imata močno kemijo in privlačnost, a dolgoročno se to ne bo šlo. V letu 2021 škorpijon stopa iz svoje cone udobja. Stene, ki so si jih zgradili okoli srca, so pripravljene, da padejo in spustijo nekoga blizu, da doživijo resnično intimnost. Žal strelec ni ta oseba.

Strelec ne bi smel hoditi z devico

Velika pričakovanja in načrti, ki jih letos ustvarja devica, ne bodo ustrezali pustolovskemu strelcu. Strelec je spontan in počutil se bo, kakor, da jih življenje z devico le upočasnjuje in duši. Če se bodo vseeno odločili, da se imeli razmerje z devico, jim bodo na koncu vse zamerili in razhod ne bo prijeten.

Kozorog ne bi smel hoditi z ovnom

Ta dva znaka v letu 2021, ki res ne bi smela iti na zmenek. Kozorogova pridna narava, predanost in pravičnost se ne bo ujela z ovnovo impulzivno naravo. Njuna zveza bi bila videti kot vojno območje, ker nista sposobna videti drug drugega skozi oči drugega.

Vodnar ne bi smel hoditi z ribami

Vodnarji so zelo inteligentni in radi držijo stvari prizemljene in resnične. In čeprav spoštujejo individualnost in način razmišljanja vseh, se z ribami ne bodo dobro ujemali. Vse nerealne in hipotetične ideje, ki bi jih lahko imele ribe, bodo vodnarju šle na živce in povzročile najrazličnejše argumente in razprave, ki si jih nobeden od njih v resnici ne želi.

Ribe ne bi smele hoditi z levom

Ribe zahtevajo pozornost, uho, ki jih posluša in hvaležno oko za vse tiste stvari, ki jih počnejo in o katerih sanjajo. Po drugi strani pa lev sovraži, da bi izgubil sij žarometov in ribam ne morejo posvetiti vso svojo pozornosti, ki jo potrebujejo. Za ribe je pomembno, da vedo, da jih cenijo in vidijo, zato, da lahko s partnerjem tvorijo trdnejše vezi. Potrebujejo globino.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Karierni horoskop 2021 za vsak znak: kaj vas čaka na poslovnem področju?