Naj se ti v zadnjem mesecu leta 2020 uresniči zgodba, ki si jo čakal!

Zadnjič posodobljeno: :

Še je čas, da se ti uresničijo skrite želje.

To leto morda ni bilo tvoj prijatelj. Bilo je bolj, kakor sovražnik, zaradi katerega si se tolikokrat spotaknil in padel. Morda ti je v tem letu neka oseba zlomila srce. V službi niso videli tvoje vrednosti. Ljubosumen sodelavec, prijatelj ti je zabodel v nož v hrbet. Ljudje so izkoriščali tvojo dobroto…

In kljub vsem padcem si še vedno tu. Močnejši, kot si misliš, da si.

Leto, ki se bliža koncu, te je na trenutke sesulo in zdi se ti, da si na koncu svojih moči. Si čustveno in fizično izčrpan, vendar moraš VEDNO verjeti, da te sreča čaka tik za vogalom.

Ne pozabi: ko si na najnižji točki svojega življenja, greš lahko samo še navzgor!

Ko se ti zdi, da nimaš sreče, pride čas, da se ta sreča spet pokaže v tvojem življenju. Čas je, da se stvari začnejo odvijati v tvojo smer in ni ti treba čakati na začetek naslednjega leta.

Zadnji mesec v letu bi lahko bil mesec, ki ti vse spremeni. December je lahko tvoj razplet, nepričakovani obrat na bolje, če se odločiš, da bo takšen. Vse je v tvojih rokah. Če želiš, da se stvari spremenijo, moraš v svoje življenje povabiti spremembe. Nehati moraš ponavljati iste stare scenarije in pričakovati, da bo rezultat drugačen.

Začni tako, da se posloviš od strupenega razmerja.

Ne glede na to, ali gre za preteklo ali sedanjo dolgotrajno ali skorajšnjo razmerje, če nisi ljubljen in cenjen, ga zapusti, naj gre drugo pot. Zaslužiš si več kot lažne obljube, slabo vedenje, nespoštovanje. Potrebuješ več kot le gledanje v telefon v pričakovanju klica ali sporočila. Zaslužiš si več kot upanje, da se bodo stvari spremenile in bile spet dobre.

Naredi si svoje življenje drugačno. Srečno.

Znebi se dvomov vase. Znebi se ljudi, ki ti govorijo, da nisi vreden in poglej svojo vrednost. Bodi tisti, ki vse “ne morem, ne znam”, spremeni v “zmorem” in v uspeh, ne glede na vse ovire. Verjemi vase. Imej se rad. Če se ne boš, kdo drug te bo?

Naredi si svoje življenje drugačno. Srečno.

Si gospodar svoje usode, niti za trenutek ne dvomi v to.

Imaš moč biti lastnik svojega življenja. Ti imaš zadnjo besedo pri tem, kako želiš, da se drugi obnašajo do tebe. Ti imaš zadnjo besedo pri tem, kdo ostane in kdo gre iz tvojega življenja. Ne zadržuj se na svojih napakah. Odpusti si, ker takrat nisi vedel, kako odreagirati drugače in si najbolje, kakor si znal. Uči se iz napak, rasti iz njih. Pusti jih v preteklosti, kamor spadajo.

Odvrzi idejo, da moraš razumeti življenje – nihče še ni dojel svojega življenja.

Vsi se samo igramo, se prilagajamo spremembam, in se učimo na poti, ko gremo tja kamor si želimo. Ne primerjaj svojega življenja z življenjem drugih. Ne misli, da so drugi ves čas srečni. Popolno življenje je mogoče le na spletu. Resničnost je nekaj drugega. Resnica je, da smo včasih izgubljeni. Vsi gremo skozi celoten spekter človeških čustev, od bolečine do sreče in to je v redu. Tako stvari v življenju potekajo in zaradi tega smo ljudje.

Ne boj se prihodnosti – nanjo glej, kakor na izziv.

Izkoristite svoje darilo življenja, najbolje kakor znaš. Sprejmi neznano s pozitivno miselnostjo. Ravnaj s tistim, kar pride in česar ne moreš spremeniti, po svojih najboljših močeh.

Vesolje ti ne more pomagati, če ti naprej ne pomagaš sebi, torej začni.

Vstani in naredi nekaj zase. Naredi vse, kar te osrečuje. Karkoli, da te bo srce malce manj bolelo.

Vstopi v božični duh. Meditiraj. Uživaj v hrani. Ljubi. Pleši. Smej se. Naredi stvari, ob katerih prebudiš otroka v sebi. Delaj na sebi. Skrbi zase. Ne pozabi, da si tudi ti pomemben. Daj si čas in nameni si malce truda, ki ga tako nesebično daješ drugim. Zaslužiš si nekaj časa. Zaslužiš si, da se občasno sprostiš, odklopiš in razvajaš.

Dolguješ si, da si najboljša različica sebe.

Naj bo ta december čaroben. Naj bo to mesec, v katerem se boš odločil vzeti stvari v svoje roke in si napisati zgodbo, v kateri boš srečen.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 citatov Boba Marleyja, ki vas bodo naučili, da je ljubezen vse!