5 spominov, ki jih moraš ustvariti v svojih 20. in jih nikoli ne boš obžalovala

Bodimo realni, nihče si ne želi vstopiti v 30. leta z zavedanjem, da zlatih dvajsetih ni izkoristil najbolje, kar se da. Če ne želiš, da čas mine, kot da si ga zapravila, je tu pet stvari, ki jih nujno moraš početi, da boš lahko svojim vnukom imela kaj za pripovedovati.

Želiš z nahrbtnikom potovati po Evropi? Se preseliti v svoje sanjsko mesto? Se nenehno zabavati in se družiti? Zdaj je pravi čas za to! V 20. počasi že vstopaš v realni svet, in edino takrat imaš vsa ‘orodja’, ki jih potrebuješ, da bi to življenje dobilo smisel.

1. Odpravi se na nenačrtovan ‘road trip’.

Odpravi se na 'road trip'.
Odpravi se na ‘road trip’.

Dolga, ravna cesta, ‘goreča duša’ in skupina prijateljev, ki se počutijo pustolovsko? Poleg denarja za gorivo in nekaj okusnih prigrizkov, ki so bistvene stvari, ki jih potrebuješ za epsko potovanje, vzemi s seboj veliko dobre volje. Ni pomembno, kam greste, le pojdite in se imejte odlično.

2. Povabi na pijačo osebo, ki ti je všeč.

Povabi simpatijo na zmenek.
Povabi simpatijo na zmenek.

Verjetno se v prihodnosti ne želiš spominjati svojih 20., ko nisi imela poguma za to, da povabiš na pijačo osebo, ki ti je všeč. Izkoristi priložnost in zaupaj svojim čustvom. Nikoli ne veš, kam lahko ta mala gesta vodi.

3. Pripravi najboljšo rojstnodnevno zabavo.

Pripravi nepozabno rojstnodnevno zabavo.
Pripravi nepozabno rojstnodnevno zabavo.

Za vsaj enega izmed rojstnih dni v 20., moraš prirediti epsko zabavo. Dobra glasba, odlična družba, hrana in pijača! Proslavljanje rojstnega dneva mora biti navada vsako leto, vendar moraš enkrat prestopiti mejo navadnega.

4. Naredi skupinski kostum za noč čarovnic.

Naredi skupinsko masko za halloween.
Naredi skupinsko masko za halloween.

Dober kostum zahteva nekaj priprav in kreativnosti, a se na koncu izplača, ko ga boste s prijatelji nadeli nase in zažigali na zabavi. Kaj veš, morda bo tvoja ideja, ki jo objaviš na spletu, postala viralna. Začni že načrtovati!

5. Potuj.

Potuj po svetu.
Potuj po svetu.

Z razlogom imaš potni list, da ga uporabljaš in raziskuješ nove stvari in se zabavaš. Obišči kraje, ki si si jih vedno želela, saj so tisto, kar resnično šteje, spomini, ki jih ustvarimo na različnih krajih.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 subtilnih stvari, ki dokazujejo, da si privlačnejša, kot meniš sama