Apple x Brikk: najbolj luksuzne slušalke AirPods

Brikk: zlate Applove brezžične slušalke

Ob besedi Apple najpogosteje pomislimo na iPhone, iPad in Mac. Ameriški tehnološki koncern pa svoje privržence vsake toliko časa navduši z nekaterimi drugimi napravami.

Kupci si med drugim lahko priskrbijo par Applovih brezžičnih ušesnih slušalk. Te bodo odslej na voljo v prav posebni preobleki. Podjetje Brikk je namreč zasnovalo model slušalk, ki so v celoti prekrite z zlatom. AirPods so kakor tudi njihov polnilni etui odete v dve plasti 24-karatnega zlata.

Javnosti bosta prav tako na voljo različici z 19-karatnim roza zlatom in 950 platino. Vsi izdelki so ročno polirani in izdelani v Brikkovem laboratoriju v Los Angelesu.

Zainteresirani kupci lahko svoje slušalke naročijo na Brikkovi spletni strani. Izbirati je mogoče med modeloma Lux AirPods Classics in Lux AirPods Deluxe. Za prvega je treba odšteti 4.995 dolarjev oziroma 4.297 evrov, za drugega pa 9.995 dolarjev oziroma 8.599 evrov. Dražje slušalke sicer v nasprotju s cenejšimi ponujajo vrsto 2-karatnih diamantov.

Galerija – Brikk: zlate Applove brezžične slušalke

Dodatne Informacije

Več informacij:
brikk.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!