5 znakov, s katerimi vas angeli varuhi opozarjajo na nevarnost

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Mnogi ljudje so priča čudovitim signalom, ki nam jih pošiljajo angeli varuhi. Ker pa nas varujejo, nas bodo zagotovo opozorili na nevarnost. Ko opazite katerega od spodaj predstavljenih znakov, se umirite in počakajte na uresničitev svojih načrtov.

Ko se zavestno odločite sodelovati s svojimi angeli, vam dajo znake, kot so številke in pisala, da vam sporočijo, da ste na pravi poti. Ponujajo vam subtilne znake, namige in sporočila, da vam pokažejo pot in vas obvestijo, da so z vami. Ti znaki se običajno ponavljajo, brez običajnih naključij in so večinoma nepričakovani. Angeli varuhi pa nam tudi dajejo znake bližajoče se nevarnosti ali nas opozarjajo, ko moramo biti bolj pozorni na dogajanje okoli nas.

To je pet opozorilnih znakov, s katerimi vaši angeli varuhi komunicirajo z vami in vas opozarjajo na nevarnost:

1. Slišite čudne, breztelesne glasove

Vsi vedno pravijo, da želijo slišati močan glas svojih angelov ali vodnikov, ki jim govori, naj gredo na nek način naprej, naj nekaj naredijo ali ne. Glasen, breztelesni glas je večinoma opozorilni znak, da se bo zgodilo nekaj, česar se želite zavedati.

Foto: William Farlow Leva / Unsplash

2. Sanje ali slutnje

Eden najlažjih načinov za naše angele varuhe, da komunicirajo z nami, so naše sanje. Običajno smo bolj odprti za sporočila duha, ko človeški ego spi. Sanjati o dogodku, preden se je zgodil – na primer o avtomobilski nesreči ali imeti močno slutnjo, da se bo zgodilo nekaj “slabega”, je lahko moteče, če ne celo strašljivo. To je še en pogost zgodnji opozorilni znak od angela varuha. Pojdite “vase” in postavite vprašanja, poiščite razjasnitev občutkov in nato ukrepajte. Cilj sanj in slutenj je, da vam pomagajo urediti misli in občutke ter se nato odločiti, kaj storiti.

3. Neprijeten občutek v želodcu

Na tem področju telesa se nahaja solarni pleksus. Ta energetski center je zelo prilagojen duhovnemu svetu in je pogosto območje od koder prihajajo opozorilni znaki. To področje je še posebej občutljivo in vaši angeli varuhi vam bodo poslali občutek, da vas obvestijo, da je nekaj narobe. Če na primer vsakič, ko ste v bližini določene osebe, čutite slabost, je to znak, da je nekaj narobe in se morate zavedati in ravnati v skladu s tem (na primer izogibanje s to osebo). To se lahko giblje od slabosti v trebuhu do občutka panike.

Takoj se ustavite in prosite svojo “duhovno ekipo” za dodatno zaščito. Prosite svoje angele varuhe, naj vam pomagajo razumeti ta občutek, da boste lahko ravnali v skladu z njim in bili vedno samozavestni. Tovrstna opozorila bi vam morala pomagati, ne pa vas strašiti.

4. Čudne zamude ali mehanske okvare

Nepojasnjene mehanske okvare so eden najpogostejših opozorilnih znakov, s katerimi angeli varuhi pritegnejo vašo pozornost. Zanimivo je, da ko se znajdete na cesti, mehanski problem pogosto čarobno izgine. Avtobus ali vlak ima zamudo, odpovedani leti in nenadne slabe vremenske razmere so na videz čudni in dražilni pojavi, ki lahko angele močno opozorijo. Ne dovolite, da se zaradi tega razburite ali pokvarite preostanek dneva. S temi znaki ali dogodki se sprijaznite in poiščite globlji pomen. Zamislite si jih kot priložnost, da si vzamete čas za izboljšanje stvari, katerih se drugače ne bi lotili.

Foto: Elia Pellergini / Unsplash

5. Nenadna bolezen ali zlovešča opozorila drugih ljudi

Angeli varuhi pogosto uporabljajo druge ljudi, da vas opozorijo na možne nevarnosti; ne glede na to, ali so prijatelji in družina ali tujci, imajo ta sporočila pomen, zaradi katerega se ustavite in jim prisluhnete. Vzemite to kot znak, da pogledate z drugimi očmi. Ni vam treba vedno videvati določene osebe ob kateri se mogoče ne počutite dobro, vendar vedite, da obstaja razlog, da se ustavite in razmislite o širši sliki. Morda vam določen odnos skuša povedati, da morate delati na sebi. Tukaj so še nenadne zdravstvene težave, ki nam lahko preprečijo tudi, da bi šli nekam, kamor ne bi smeli ali naredili nekaj, kar ne bi bilo potrebno.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!