fbpx

50. MOS: največji poslovno-sejemski dogodek v Sloveniji

Sejem MOS je vodilni in največji poslovni sejem v Sloveniji, ki vsako leto septembra ponudi obiskovalcem ogled najnovejših gospodarskih trendov na petih vsebinskih področjih. 50. MOS bo potekal od 12. do 17. septembra 2017 v Celju. Ogledali si bomo lahko stojnice na tematiko gradnje in obnove doma, kamping, karavaning, turizem in prehrana, oprema in materiali za obrt in industrijo, poslovne storitve in poslovne priložnosti v tujini ter izdelki široke potrošnje. Se vidimo v Celju!

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Dečkova cesta 1, Celje
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
8 €

50. MOS, največji poslovno-sejemski dogodek v Sloveniji, se bo odvil med 12. in 17. septembrom 2017.  Namen sejma je spodbujanje poslovnega napredka in gospodarske rasti. Sejem MOS na enem mestu združuje ponudnike in njihovo znanje iz Slovenije, Balkana, Evrope in drugih držav po celem svetu. Velika prednost dogodka je poudarek na osebnem stiku ter njegova široka prepoznavnost in množičen obisk.

Obiskovalci lahko poiščejo nasvet strokovnjakov
Obiskovalci lahko poiščejo nasvet strokovnjakov.

Ker je celoten sejem izveden na enem mestu, je obiskovalcem omogočen ogled raznoraznih tematik s področja gospodarstva. Na sejmu bo predstavljenih pet vsebinskih področji, in sicer gradnja in obnova doma, kamping, karavaning, turizem in prehrana, oprema in material za obrt in industrijo, poslovne storitve in poslovne priložnosti v tujini ter izdelki široke potrošnje. Več o sejmu ter razstavljavcih si lahko preberete na tej povezavi. Prvi dan sejma je cena vstopnice za vse obiskovalce zgolj 2 evra.

PREBERITE ŠE: Otroški bazar 2017: dogodek za družine ponovno septembra

Obiskovalcem je omogočen ogled raznoraznih tematik s področja gospodarstva.
Obiskovalcem je omogočen ogled raznoraznih tematik s področja gospodarstva.

 

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.ce-sejem.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.