fbpx

Sam svoj šef: ilustracije, ki odlično prikažejo, zakaj je dobro živeti sam

Ne hiti, da ne boš razočarana: toliko dolgo se dopisujta, preden gresta na prvi zmenek

Skupno stanovanje z najboljšo prijateljico ali ljubečim fantom je polno dobrih presenečenj, vendar pa je lahko skupno življenje mnogokrat tudi izjemno naporno. In te ilustracije odlično prikažejo, zakaj je dobro živeti sam in zakaj je lastni kotiček nujen element sreče.

Življenje v dvoje ali s prijatelji je zagotovo lepa in zabavna dogodivščina, vendar se v vsakemu duetu ali timu pojavijo konflikti, ki skupno življenje otežijo. Pravzaprav je včasih prav ironično, kakšne malenkosti privedejo do ogromnih prepirov: nepospravljena posoda, prižgane luči ali prazna embalaža zobne paste … in se včasih ne morejo primerjati niti s prepiri, ki so osnovani na resničnih in ključnih življenjskih problemih.

Cel dan lahko poležavate, brez da bi vas kdo zmotil.
Cel dan lahko poležavate, brez da bi vas kdo zmotil.

Vse to ponavadi odtehta občutek varnosti in intime, vendar ima solo življenje kar nekaj prednosti, ki jih tisti, ki si stanovanje delijo, pač ne morejo doživeti. V spodnji fotogaleriji, avtorice YAOYAO MA VAN AS si lahko ogledate ilustracije, ki povzamejo, zakaj je dobro živeti sam.

Galerija: Zakaj je dobro živeti sam?

Dodatne Informacije

Več informacij:
yaoyaomavanas.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.