fbpx

6 idej za outfite, ki jih bomo nosili to pomlad (2022)

Foto: zara.com
Zadnjič posodobljeno: :

Letos se je zdelo, da se zima ne bo in ne bo končala. Pa vendar smo le dočakali pomlad in z njo spremembo garderobe, ki je brez dvoma razveselila vsakega modnega navdušenca. Končno lahko pospravite puhaste plašče in bunde in se poigrate z najrazličnejšimi kosi oblačil, tudi tistimi, ki razkrivajo nekoliko več. Za vas smo pripravili 6 idej za outfite, ki so v trendu to pomlad.

1. Cvetlični vzorci

Pomlad je čas, ko se narava končno prebudi in nas razveseli s prečudovitim cvetjem. In prav nobenega razloga ni, da ne bi rož vnesli tudi v svoje outite: predlagamo vam srajce, majice, blazerje in krila in obleke s cvetličnim vzorcem.

2. Živobarvni blazerji

To pomlad vladajo žive barve. Marsikdo je nanje navajen pri bolj sproščenih outfitih ali pa oblačilih, namenjenim zabavam, vendar pa ni treba, da se ustavite le pri tovrstnih priložnostih. V trendu so namreč tudi živobarvni blazerji, ki nikakor ne pomenijo neprofesionalnosti, temveč kažejo na pogum in samozavest.

3. Nasprotne barve

Če vas ni strah modnih tveganj in outfitov, ki bodo takoj pritegnili pozornost, potem je trend oblačil v nasprotnih barvah kot narejen za vas.
Predlagamo, da outfit sestavite iz dveh živih barv, ki se nahajata na nasprotnih straneh barvnega kroga, ali pa se odločite za outfit v eni barvi in nasproten odtenek dodate preko torbice, kape ali drugih modnih dodatkov.

4. Enobarvni outfiti

S povečano popularnostjo športnih kompletov so v trend prišli tudi enobarvni outfiti za vse priložnosti. Veliko trgovin ponuja spodnji in zgornji del v kompletu, vendar pa lahko isto barvo najdete tudi na oblačilih iz različnih modnih trgovin.
Odtenek, ki ga izberete, je odvisen od vas: lahko se odločite za umirjene bež, rjave ali pastelne tone, lahko pa izstopate v živih barvah.

5. Kratke hlače

Ne, kratke hlače niso rezervirane le za poletje. Predlagamo, da si jih nadenete ob toplejših dneh, da pa vas ne bi zeblo, jih lahko kombinirate s tankim jesenskim plaščem, blazerjem ali jopico.

6. Jesenski plašči

Jesenski plašč ni popoln dodatek le, ko nosite kratke hlače, ampak tudi, ko se odločite za toplejši outfit. V trendu so predvsem plašči v rjavih odtenkih, ki se najbolje ujemajo z rjavimi, pastelnimi in rumenimi oblačili, pa tudi kombinacijo črne in bele.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!