fbpx

6 obljub, ki si jih moraš dati, če želiš preživeti fantastično jesen

Jesen se počasi približuje, dnevi se krajšajo, življenje na plaži se bo počasi zaključilo, iz omare pa boste potegnili vse svoje tople majice. A brez skrbi, prihajajo meseci, polni možnosti in spominov, ki čakajo na vas, da jih ustvarite.

Čeprav se bo kmalu začelo obdobje, ko bodo posušeni listi padali z dreves, dnevi se bodo skrajšali, veter pa bo napovedal prihod hladnejših dni, je to čas, ko lahko naredite številne spremembe. Pa tudi to je čas za nove začetke. Teh šest obljub pa bo naredilo jesen boljšo kot kadarkoli. Vaše življenje je vrč, vi pa se odločite, kako ga boste napolnili.

1. Ne boj se priložnosti

Ne boj se priložnosti.
Ne boj se priložnosti.

Jesen je čas, ko lahko naredite številne spremembe. Čudovita, a zastrašujoča stvar v življenju je, da nikoli nič ne ostane isto. Vaša okolica in tudi vi se sčasoma razvijate in spreminjate. Obrnite nov list in postanite tisto, kar ste si vedno želeli postati. Lahko začnete z majhnimi koraki, najboljše stvari v življenju so na drugi strani strahu. Torej se ne bojte  sprememb, ki jih še ne poznate.

2. Išči nove višave

Išči nove višave.
Išči nove višave.

Verjetno razmišljate o tem, zakaj se nekatere stvari niso izšle in nikoli ne bodo delovale. Namesto da bi nadaljevali pot, si pogosto dovolite, da vas ovire prestrašijo. Obljubite si, da boste poskušali iti mimo teh meja in poiskali nove višave. Imeli boste svoje strahove, dvome in tedne, ki niso na vaši strani, toda to je življenje, ki vas izziva k ustvarjalnosti.

3. Bodi, kar si

Bodi, kar si.
Bodi, kar si.

Jesen je čas, ko razkrijete svojo osebnost. Pogosto se lahko zgodi, da se preprosto ujamete v tisto, kar vam ni pomembno. Morda se strinjate z dejavnostmi, ki jih resnično sovražite, in ne pokažete, kaj imate vi radi. Pokazati, kdo v resnici ste, ni vedno lahko, a zavedajte se, da je svet lepši, ko pokažete svojo individualnost. Vsi so lahko kopija, vendar ste vi original. Izberite sebe in se ne zadovoljite z ničimer manj.

4. Najdi udobje v neznanem

Najdi udobje v neznanem.
Najdi udobje v neznanem.

Topla pijača in prijetni puloverji so tisto, kar je v tej sezoni najbolj prijetno. Udobje je ključno – ne samo ko govorimo o teh stvareh, temveč tudi v življenju. Pogosto lahko pobegnete od vsega, kar je negotovo, kljub močni želji. Korak za korakom pojdite proti neznanemu in videli boste, kakšne neverjetne stvari so v neznanem.

5. Imej se rada

Imej se rada.
Imej se rada.

Verjetno si že dolgo obljubljate, da boste delali tisto, kar vas dela srečne. Najprej se je dobro distancirati od nepotrebne drame in strupenih odnosov. Naredite prostor za rast in učenje novih stvari o tem, kdo ste kot oseba. Naučite se zaupati in verjeti vase.

6. Zadihaj

Zadihaj.
Zadihaj.

Čeprav je poletja konec, morate tudi jeseni nameniti čas naravi in sebi. Globoko zadihajte, občutite veter in nenadoma se bo tam, kjer so vaše skrbi, naredil prostor za pustolovščino. To jesen, ko se začne delo s polno paro, se spomnite, da je dihanje pomembno. Vzemite si čas zase.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!