fbpx

6 znakov, da imaš dobrega moža

Foto: Gustavo Fring

Močna ženska je tista, ki ve, kaj hoče in si želi preživeti življenje z moškim, ki je bo vreden. Z moškim, ki bo dovolj zrel, da bo šel z njo skozi življenje z ramo ob rami. Takšnim, ki jo bo videl in sprejel takšno kakršna je ter bo njen najboljši prijatelj. V prispevku vam razkrivamo 6 znakov, ki nakazujejo, da imate ob sebi dobrega moža ali partnerja.

Kaj je torej tisto, kar kaže na to, da imate dobrega moža.

1. Z njim se počutite varno

V družbi dobrega moža se ženska nikoli ne bo počutila negotovo. Ne glede na to, ali gre za negotovost, povezano s fizičnim videzom, načinom opravljanja naloge ali občutki v odnosu – pravi moški zna pomiriti vse ženske dvome.

2. Krepi vašo samozavest

Dober mož ne bo nikoli uporabil manipulacije – fizične, čustvene ali spolne – da bi dobil, kar hoče, ali nadzoroval način razmišljanja svoje drage. Ne omalovažuje je, temveč ji s svojim obnašanjem krepi samozavest.

Nanj se lahko zanesete v vsakem trenutku življenja – on je vaša najljubša oseba, ki zna z vami deliti dobre in slabe trenutke.
Foto: Vlada Karpovich/ Pexels

3. Daje vam veter v hrbet

Dober mož ne bo nikoli omejeval ženske pri uresničevanju vseh njenih potencialov. On ji bo največja opora in če bo treba tudi rama za jok. Ne bo pustil, da bi njegova draga opustila svoje sanje. Nasprotno, dobila bo motivacijo in navdih.

4. Ve, da morate imeti čas zase

Dober mož ve, da je kakovosten zakon večni kompromis med dvema osebama, ki potrebujeta ločen prosti čas le za svoje interese. Poleg tega vas spodbuja, da si vzamete čas zase, se družite z družbo in še naprej samostojno in nemoteno razvijate svoje interese ali hobije.

5. Daje vam prostor, da ste sami

Če ga vprašate za nasvet, vam bo povedal svoje mnenje. Nikoli pa ne bo vsiljeval svojega mnenja ali pričakoval, da boste razmišljali kot on. Preveč te ceni, da bi se tako obnašal.

6. Vedno ste njegova prva prioriteta

Nanj se lahko zanesete v vsakem trenutku življenja – on je vaša najljubša oseba, ki zna z vami deliti dobre in slabe trenutke.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.