fbpx

Nikoli več ne dvomi – lepa si!

Foto: envato

To je namenjeno moškemu, ki te je prizadel in vate vsadil zrno dvoma, dvoma o tvoji lepoti, tvoji vrednosti.

Zaradi njega si se počutila grdo. Zaradi njega si se počutila debela. Zaradi njega si se počutila, kot da si ne zaslužiš njegove ljubezni.

Odločila si se zase, sedaj nima več vpliva na to, kako se počutiš.

1. Bodi srečna, da ga ni več ob tebi

Zdaj lahko v svoje življenje spustiš nekoga, zaradi katerega ne boš dvomila o svoji lepoti. Nekoga, ki ti bo rekel, da si čudovita. Nekoga, ki ga ne bo motilo, če boš pridobila nekaj kilogramov, ker boš v sebi imela še vedno enako lepo dušo.

Zadiha, ni ga več ob tebi. Foto: Crystal Shaw / Unsplash

2. Tvoja samozavest ni več odvisna od moških

Ne pretvarjaj se, da si nekaj, kar nisi. Nikogar ne potrebuješ prepričevati, da si zaslužiš njegovo ljubezen. Zdaj si pametnejša. Zdaj se oblačiš zase. Ne potrebuješ moškega, da bi se počutila lepo.

3. Bodi ob tistem, ki mu ni všeč le tvoje telo, ampak osebnost

Si pametna, imaš čudovito dušo, kdor tega ne vidi, te ni vreden.

4. Lepota je v vseh oblikah in velikostih

Obstajajo čudovita dekleta z veliko zadnjico, čudovita dekleta z majhno zadnjico, čudovita dekleta z mozolji in čudovita dekleta s celulitom.

Lepa si. Foto: Joshua Reddekopp / Unspalsh

Zaradi svojih “pomanjkljivosti” nisi nič manj lepa. Zaradi njih si samo bolj edinstvena.

5. Imej se rada

Bodo dnevi, ko se boš počutila neustavljivo, in dnevi, ko se boš počutila slabo, vendar nikoli si ne dovoli, da bi kdo nadzoroval tvojo samozavest. Ti si tista, ki se mora vsako jutro pogledati v ogledalo, in živeti s seboj, zato je tvoje mnenje edino pomembno.

Reci si: Lepa sem! Ker si!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.