6 znakov, da ste končno spet pripravljeni na zmenke

Foto: IG humanlovers
Zadnjič posodobljeno: :

Še vedno vas je strah, da boste znova ranjeni.

A pride čas, ko se rane zacelijo. Ko odide bolečina in ste spet pripravljeni odpreti svoje srce drugim ljudem in jim dovoliti, da stopijo v vaše življenje.

Ali je že prišel ta čas? Tukaj je 6 znakov, ki kažejo, da je!

1. Skoraj ste zacelili ranjeno srce

Ni potrebno, da bi bilo vaše srce stoodstotno ozdravljeno, vendar bi moralo biti saj toliko zaceljeno, da ima dovolj moči, da se spoprime z novo ljubeznijo. Nočete vstopiti v novo zvezo prezgodaj in na koncu raniti drugo osebo, ker se morda nočete znova zavezati.

Veste, kje ste. Veste, koliko lahko prenese vaše srce. Če vas zanima le nekaj priložnostnega, je to v redu, ampak poskrbite, da bo druga oseba to vedela. Ne dajajte mešanih signalov.

2. Delali ste na osebni rasti, da bi postali bolj neodvisni

Nočete vstopiti v zvezo, ker vas je strah, da boste ostali sami. Bojite se, ker se vam zdi, da še nimate vsega tistega, kar bi bilo potrebno, da bi znova lahko poskrbeli zase.

Dokazati si morate, da se lahko znajdete. Pokazati si morate, da ste sposobni ravnati čustveno in praktično. Ne odidite v zvezo, le zaradi tega ker potrebujete partnerja. V razmerje bi morali stopiti, ker si želite partnerja.

3. Nimate občutka, da morate biti v razmerju

Nočete nazaj v bazen zmenkov prezgodaj le zato, ker se vam zdi, da bi morali. Nočete, da na vas pritiskajo drugi, preden ste zares pripravljeni.

Če greste na zmenek poskrbite, da bo med vama vzpostavljena prava vez. Prepričajte se, da je to nekaj, kar si dejansko želite početi. In ne nekaj, kar se vam zdi, da morate, ker ste že tako dolgo sami.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Human Lovers (@humanlovers)

4. Dobro veste, kaj želite od zveze

Ni potrebno. da imate predvideno celotno prihodnosti, vendar je lažje oditi na zmenek, če veste, katere lastnosti pri partnerju so za vas pomembne in katere ne.

Na ta način lahko nekatere ljudi prečrtate s svojega seznama. Z njimi vam ne bo treba izgubljati časa. Na takšen način boste hitreje našli osebo, ki vam ustreza.

5. Poskušali ste se znebiti svoji strupenih lastnosti

Niste popolni. Imate svoje napake. Imate svojo negotovost. Če ste bili v zadnjem razmerju pretirano ljubosumni, ali če ste vedno brskali po sporočilih partnerja, ker imate težave z zaupanjem, tedaj bi si morali prizadevati, da bi si bolj zaupali.

Poskrbite, da se boste v naslednjo zvezo podali s čim manj prtljage. Ne boste popoln partner, pomembno pa je, da se trudite dati vse od sebe.

6. Razumete svojo vrednost

Ni res, da se morate imeti radi, preden vas lahko ljubi nekdo drug. Nikoli pa se ne smete zadovoljiti z manj kot si zaslužite. In, ko to spoznate lažje iz svojega življenja izločite ljudi, ki se do vas obnašajo grdo.

Čeprav je težko, se poskusite spomniti, kako lepi ste, inteligentni in močni. Spomnite se, da se vam ni treba pretvarjati ali spreminjati, da bo zveza delovala, saj bo prava oseba videla vašo vrednost.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Divji in nori spolni položaji, za katere še nista slišala