6 znakov, ki kažejo, da je vajin odnos na preizkušnji in se lahko kmalu konča

Foto: Kenzie Kraft / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Ignorirate partnerja in verjamete, da bo tišina med vama rešila vse probleme? Lažete in se skrivate za svojimi dejanji in besedami? Varate?

Nezvestoba je ena izmed stvari, ki bo zamajala temelje vsakega odnosa ali ga popolnoma uničila. Vendar poleg varanja obstaja še veliko težav, ki lahko zmotijo ​​ljubezensko harmonijo.

1. Laganje in skrivanje stvari pred partnerjem

Če partnerju lažete, da bi zaščitil njegove občutke, lahko skrivanje težav povzroči izgubo zaupanja. Če skrivate nekatere podrobnosti, ker mislite, da bi ga lahko prizadeli, je bolje, da s tem prenehate. Raje zgradite dober partnerski odnos, v katerih lahko partnerju poveste vse.

2. Zanikanje nežnosti in pozornosti

Pomanjkanje nežnosti bo na drugi strani povzročilo sum, da je nekaj narobe. Sčasoma se bo ta sum spremenil v velik problem, ki tako kot laganje vodi do pomanjkanja zaupanja.

3. Tiha zamera

Skrivanje pravih čustev pred partnerjem ni dobro za zvezo. Dlje, ko nezadovoljstvo zadržujete zase, večje so možnosti, da bo to razlog za razhod.

Foto: Jade Scarlato / Unsplash

4. Zavračanje kompromisov

Močna stališča do določene teme so lahko znak odločnega značaja, težava pa nastane, ko en partner noče slišati argumentov in želj druge strani ter noče pristati na kompromis. Posamezniki, ki stvari počnejo izključno “na svoj način” in niso pripravljeni na kompromise, so dejansko v razmerju sami s seboj.

5. Pokroviteljski ton

Takšen ton nima prostora v kakovostnem odnosu. Oholost ene strani kaže, da je njihov cilj, da so v močnejšem položaju, kar pa nikakor ni znak zdravega partnerstva. Takšno vedenje ne samo, da uniči samozavest druge osebe, temveč tudi razkrije občutek manjvrednosti pri osebi, ki uporablja ta ton.

6. Bivanje v zvezi iz napačnih razlogov

Želite razdreti odnos, vendar si ne upate, ker vas skrbi mneje drugih ljudi? Mislite, da je slab odnos boljši, kakor da bi bili samski? Ne glede na to, kateri scenarij vam je najbližji, ostati v razmerju, ki vam ne ustreza, ni pošteno ne do vas ne do vašega partnerja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
8 majhnih (a neverjetnih) načinov, kako se spremeni spolnost, ko ste v dolgoročnem razmerju