Kokkinos Villas: sanjska vila v srcu tradicionalne grške vasice

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Grški biser Santorini je otok številnih sanjskih namestitev, v vasici Akrotiri pa se nahaja prav poseben raj Kokkinos Villas, ki obljublja nepozabne in sproščujoče počitnice.

Če je vaš popoln oddih poležavanje ob mirni gladini bazena, s čudovitim pogledom na slikovito okolico in lepote, ki jih ponuja priljubljeni Santorini, potem je Kokkinos Villas pravi naslov za vas. Ena izmed najlepših nastanitev na grškem otoku Santorini se lahko pohvali z zasebnimi in pol zasebnimi balkoni, usmerjenimi proti morski gladini.

Kokkinos Villas so primerne tako za pare kot družine, saj v prenovljenih 21 sobah in suitah vsak najde ljubi mir in udobje, ki ga potrebuje. Okusno opremljene sobe se pohvalijo z dih jemajočim razgledom na slikoviti zaliv Santorini Caldera z vulkanom. Oprema v zemeljskih barvah združena s sodobno tehnologijo omogoča, da se povsem sprostite in prepustite prečudoviti naravi ter otoški prijaznosti, ki vas obdaja.

V sklopu vile se nahaja velik zunanji bazen, če pa si želite zaplavati v morju, je bližnja plaža le pet minut stran. Le nekaj korakov stran lahko začutite utrip vasi, s tavernami in kavarnami. Akrotiri je mala tradicionalna vasica, poznana po svetilniku in starodavnih ruševinah, ki čaka da jo odkrijete in začutite dobrodošlico lokalnega prebivalstva.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Villa Beba – kamnita vila z najlepšim razgledom na Dubrovnik