Ni bel niti bež: ta barva modrčka se ne bo videla pod belo majico

Foto: Anna Shvets /Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Z prihodom toplejšega vremena se vse bolj zatekamo k beli majici, srajci ali obleki. A hkrati se nam vedno postavlja isto vprašanje, v kakšni barvi naj bo modrček, da se ne bo videl skozi tkanine. Seveda se nekako zdi logično, da se spodaj poda modrček v isti barvi in niti ne pomislimo, da bi oblekle kakšnega v drugi barvi.

Vsekakor je prvo pravilo, da se naj modrček popolno prilega. Namreč pravilna izbira je ključnega pomena za vsako žensko in naše prsi, saj le te potrebujejo dobro podporo. S pravilno izbiro modrčka naše telo izgleda lepše, poskrbi za pravilno držo in poudari postavo.

Bel modrček ni prava izbira

Belo perilo je sicer lepo, a ima tudi nekaj minusov. Ta se hitro umaže, pri pranju hitro potemni. Kot tretje ga težje nosimo pod svetlejše tkanine, saj se ta vedno opazi. Bela barva namreč ni v tonu naše kože.

Boljša izbira je modrček v kožni barvi, saj je ta najbolj blizu tenu naše kože, a vseeno mu manjka nekaj seksapila in tistega “waw” efekta. Zato je najboljša izbira za pod bela vrhnja oblačila modrček v rdeči barvi. Vendar naj bo ta v temno rdeči ali bordo barvi. Vsekakor pa se izogibajte barvi fuksije in živahnim roza tonom.

Foto: Castorly Stock /Pexels

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nova romantična modna kolekcija Simone Roche x H&M