fbpx

Ni bel niti bež: ta barva modrčka se ne bo videla pod belo majico

Foto: Anna Shvets /Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Z prihodom toplejšega vremena se vse bolj zatekamo k beli majici, srajci ali obleki. A hkrati se nam vedno postavlja isto vprašanje, v kakšni barvi naj bo modrček, da se ne bo videl skozi tkanine. Seveda se nekako zdi logično, da se spodaj poda modrček v isti barvi in niti ne pomislimo, da bi oblekle kakšnega v drugi barvi.

Vsekakor je prvo pravilo, da se naj modrček popolno prilega. Namreč pravilna izbira je ključnega pomena za vsako žensko in naše prsi, saj le te potrebujejo dobro podporo. S pravilno izbiro modrčka naše telo izgleda lepše, poskrbi za pravilno držo in poudari postavo.

Bel modrček ni prava izbira

Belo perilo je sicer lepo, a ima tudi nekaj minusov. Ta se hitro umaže, pri pranju hitro potemni. Kot tretje ga težje nosimo pod svetlejše tkanine, saj se ta vedno opazi. Bela barva namreč ni v tonu naše kože.

Boljša izbira je modrček v kožni barvi, saj je ta najbolj blizu tenu naše kože, a vseeno mu manjka nekaj seksapila in tistega “waw” efekta. Zato je najboljša izbira za pod bela vrhnja oblačila modrček v rdeči barvi. Vendar naj bo ta v temno rdeči ali bordo barvi. Vsekakor pa se izogibajte barvi fuksije in živahnim roza tonom.

Foto: Castorly Stock /Pexels

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!