fbpx

7 čarobnih trikov s katerimi ga boš omrežila za vedno!

Ti triki zapeljevanja delujejo prav na vseh moških!

Moški ne potrebujejo veliko. Pravzaprav res malo, da jih omrežite za vedno!

Vsi si na trenutke želimo biti oboževani s strani partnerja in želimo vedeti, ali smo mu še vedno privlačni.

V nasprotju s splošno sprejeto predpostavko, da moški sčasoma izgubljajo zanimanje, strokovnjaki zdaj trdijo, da so moški dejansko “programirani” za dolgoročno poželenje.

“To je popolnoma res, vendar ne brez truda,” pravi dr. Jeffrey Bernstein. “Strateško se morate potruditi, da čez nekaj časa aktivirate poželenje v moškem, ker tista začetna iskra v vašem odnosu ne bo trajala, če jo ignorirate.”

Predstavljamo vam sedem strategij, ki bodo spodbudile njegovo zanimanje.

1. Izgovorite tisto besedo, ki ga spravlja ob pamet

Vzdevki so lahko vznemirljivi, ampak se ne morejo primerjati z vročim valom poželenja, ki bo šel skozi njegovo telo, ko izgovorite njegovo ime s čutnim glasom. “To je zanj kakor afrodiziak,” pravi strokovnjakinja za telesno govorico Eva Marx. S tem mu vzbudite poželenje, ker mu to sporočilo sporoča:” Mislim le nate in na nikogar drugega”, in moški morajo to slišati – to je povezano z njihovo prvobitno željo, da premagajo vso konkurenco.

Če samo pogosto izgovarjate njegovo ime, to ni isto. To morate storiti na način, da ima smisel. Na primer, ko sta nekje zunaj in se počutite privlačno, v pogovor vnesite njegovo ime ter naredite nekaj “dramatičnih” premorov.

Ali poskusite z drugim trikom: izgovorite njegovo ime s tihim nežnim glasom, da pritegnete njegovo pozornost. To uporabite tudi med spolnim odnosom, izgovorite njegovo ime, ker ga boste s tem še bolj vzburili.

2. Poiščite ključe v njegovem žepu

Lekcija je naslednja: “Nikoli ne podcenjujte moči nepričakovanega dotika,” pravi David Niven, avtor knjige 100 preprostih skrivnosti uspešnih odnosov.

“S stimuliranjem njegovih živčnih končičev, ko na to ni pripravljen, ustvarite pozitivno fizično povezavo, ki mu pusti željo po več dotika.” Še več, vaša ljubljena oseba je podzavestno odvisna od tistih mini trenutkov navdušenja in hrepeni po njih, ko vas ni zraven.

Od zdaj naprej nenehno iščite priložnost, da se ga “po naključju” dotaknete. Na primer, ne prosite ga, naj vam da ključe, potisnite roko v njegov žep in jih počasi vzemite ven. Ne prosite ga, naj vam doda sol, nagnite se nad njega in “podrgnite” vaše prsi ob njegovo roko. Ne hodite zraven ali za njim v prenatrpanem lokalu, hodite tik pred njim in občasno pritisnite zadnjico ob njegove dimlje.

3. Naj bo v napetosti

Zanimivo pri moških je, da manj, ko jim pripovedujete o svojem življenju, bolj jih zanimate. Čeprav boste morda želeli z njim deliti podrobnosti o svoji “nori” sodelavki ali o najnovejši zaroti v vaši najljubši seriji, se vzdržite.

“Res je, da so jim te informacije, če jih vprašamo, odveč in dolgočasne,” pojasnjuje Douglas Weiss, psiholog in strokovnjak za odnose.

Nadzirajte svoje klepetanje in odkrili boste eno zanimivost: manj, ko mu boste povedali, bolj se bo začel zanimati za vas. Recimo, če se izogibate pogovoru o nečem ali želite preusmeriti pogovor na drugo temo, jih to prične zanimati.

Vrzite mu kost, na primer: “Dobila sem novo službo” ali “Videla sem tvojega prijatelja,” nato pa prenehajte govoriti in počakajte. Pritegnili boste njegovo pozornost in mu omogočili, da iz vas izvleče nadaljnje podrobnosti.

4. Naredite majhne spremembe za večje rezultate

Ženska si npr. pobarvala lase iz rjave barve v rdečo in partner je navdušen. Moški beležijo pomembne spremembe v vašem videzu in to jih privlači. Občasne spremembe ga bodo zanimale.

Če želite takoj pritegniti njegovo zanimanje, mora biti sprememba zelo vidna. “Da bi aktivirali njegovo poželenje, mora biti ta sprememba očiten odmik od vsakdanjega videza,” pravi priznani psiholog David Buss.

Kakšna sprememba mora biti to? Ne gre le za spremembo pričeske – lahko gre tudi za menjavo garderobe, za višje pete ali pa za prenehanje nošenja modrčka po hiši.

5. Pohvalite ga na pravi način

Samo zato, ker moški ne “lovijo” komplimentov, vsaj ne tako pogosto kot ženske, še ne pomeni, da jih ne marajo, saj pobožajo njihov ego. Moški vas ne bo vprašal: “Draga, ali je moja zadnjica videti velika v teh hlačah?”, bo pa kljub temu hvaležen za kompliment.

“Bolj kot karkoli imajo moški radi občutek, da so zaželeni in potrebni,” trdi dr. Jeffrey Bernstein. “Ko moški sliši pohvalo partnerice, mu to potrdi, da je zanjo privlačen, kar še bolj vzpostavi in ​​okrepi njegove občutke do nje.”

Obstaja poseben trik s pohvalo. Ko mu želite pobožati ego, se držite naslednjega: bolj, ko so pohvale specifične in posebne (zaradi katerih se počutijo edinstvene), tem bolje.

Morda na videz ignorira vaš kompliment ali vam reče, da pretiravate, vendar bo dejansko užival v vsaki sekundi in vsaki besedi.

6. Privoščite mu senzorično povratno informacijo

Spomnite se prvih dni zaljubljenosti v partnerja. Kaj vas spominja na tisti čas? Spomnite se tega in našli boste skrivnostni recept za ponovno prebujanje strasti. “Ko začuti nekaj kar povezuje z zaljubljenostjo v vas, ti intenzivni, čutni spomini aktivirajo pozitivno fizično reakcijo in samodejno ustvarijo hrepenenje po vas,” pravi dr. Jeffrey Bernstein.

Primer: “Krema z vonjem po kokosu me vedno spominja nanjo,” pravi moški. “Spominja me na čas, ko sva hodila na divje plaže in bila tam ure. Ta vonj me popelje nazaj na tiste plaže. “

Če želite partnerju prebuditi spomine in občutke, nanesite kapljico parfuma, ki ste ga nekoč nosili, ali obiščite najljubši kraj iz vajine skupne preteklosti ali poustvarite prvi zmenek. Ne bo vam treba ničesar povedati, senzorični preblisk bo tako močan, da bo sam po sebi vzbudil stare občutke.

7. Premerite s pogledom njegovo konkurenco

Poželenje deluje na bizarne načine. Če želite na primer obnoviti strast, ki jo do vas čuti partner, zvito usmerite pogled na drugega moškega.

“Moški postanejo bolj pozorni in veliko več pozornosti posvečajo svoji partnerici, če jo želijo drugi moški,” poudarja David Buss.

Da bi vzbudili njegovo zanimanje, se zazrite v natakarja ali pa se očarljivo nasmehnite neznancu. Če se moški pogledi ustavljajo na vas, bo ponosen, da ste z njim mislil si bo: “Ona je moja in gre z menoj domov.”

Zaradi same možnosti, da vas drugi moški gledajo, bo cenil dejstvo, da ste ob njem.

Previdni bodite s to taktiko, ne pretiravajte s spogledovanjem z drugimi – nočete, da se konča s prepirom. Bodite diskretni in zviti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!