Ko si s pravo osebo se ljubezen občuti na ta način!

Kdaj veš, da si s pravo osebo!

Ljubezen niso vrtnice in poljubi, zaradi katerih se vam šibijo kolena. Niso oboževani pogledi, ki se nikoli ne končajo. Prava ljubezen sploh ni to, kar nam govori družba ali popularna kultura. Je veliko, veliko več!

Pravljica o ljubezni ni resnična. To je samo fantazija. Zgodba. Sanje. Romantičen film. To ni ljubezen. Ko se zaljubiš v pravo osebo, ne bo osladno. Ob prvem poljubu se ne bo predvajala glasba. Ne bo napisov, ki bi se glasili “in potem sta živela srečno do konca svojih dni”, ker prava ljubezen ni pravljica.

Je veliko več. Je gorski vzpon. Preživetje v metežu. Rast, ko sta narazen in ko najdeta pot nazaj drug do drugega. Je težka bitka, ki preizkuša vašo moč in preizkuša ljubezen. To je nevihta, ki vedno znova poplavlja. Prepiri, zaradi katerih dvomite vase in njega ali njo. To so solze in strele. Dež, ki se nikoli ne ustavi. Prekleto težko je. Prekleto boleče je. Prekleto zahtevno je.

Kajti, ko boste našli pravo osebo, bo še vedno potrebno veliko dela, kompromisov in tvojega, njenega, njegovega – vajinega časa. Ni pomembno, kako združljivi ste. Ni pomembno, kako močna je vez med vama. Še vedno bo ljubezen na trenutke težak vzpon.

Ljubezen bo na trenutke težak vzpon.

Pri ljubezni je tako, da medtem, ko plezate in se borite skozi orkane in nevihte, bo na tej poti tudi smeh. Iz poplav, v katerih ste se utapljali, bodo vzklile rože. Gledali boste to osebo skozi različne boje in ostali boste z njo. Ker prava ljubezen se bori skozi slabe stvari. Je borba tudi skozi grde in temne situacije. Bori se z najtežjimi pošasti in demoni.

Ko najdete pravo osebo, ne glede na to, kako težki so prepiri ali kako stresno je vaše življenje, boste vedno našli pot nazaj do njih. Morda bo trajalo dneve ali tedne, da se soočite z njimi. Morda mesece, da se boste lahko spet smejali z njimi. Ko je ob vas prava oseba, boste naredili vse, da jo boste zadržali. Vedeli boste, da so vsi prepiri in nevihte vredni tega. Ker veste, kako lažje se je boriti in zmagati bitke, če sta drug ob drugem.

Ko se zaljubite v pravo osebo, boste rasli skupaj in vsak zase. Boste vi in bodo oni. In bosta vidva. Prebrodili boste temne noči in se naslednji dan zbudili močnejši. Močnejši v svoji ljubezni.

Ko boste končno s pravo osebo, nobena bitka ne bo nikoli preveč. Noben boj ne bo nikoli pretežek. Ker, ko se boste končno zaljubili v pravo osebo, bosta storila vse, da se bosta znova in znova zaljubila.

In v bojih boste vedno zmagali. Skupaj. In vedno boste vedeli, da bodo mračni časi, naredili dobre čase močnejše in lepše. In vedeli boste, da se ne bi nikoli želeli boriti z nikomer drugim, kakor skupaj z njim, njo – do konca življenja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!