V slaščičarni Lolita že sedmič zapored pripravljajo Lolitino sladko kulinarično šolo, kjer z nami pregrešne sladice ustvarja Grega Rode iz slaščičarne Lolita Kaval Group. Tokrat bomo ustvarjali in “grešili” z marschmellow, čokoladnimi bomboni in silvestrskimi torticami.
29. septembra letos je slaščičarna Lolita proslavila zmago za najboljši sladoled in najboljšo sladoledno destinacijo na svetu. Naziv si je Lolita prislužila v inovativni digitalni kampanji Svetovni sladoledni indeks irske marketinške agencije SoolNua (ustanovljena je bila z namenom odkrivanja in izbora najboljših ponudnikov sladoleda v različnih destinacijah sveta, ki jih lahko okušajo tudi poslovni gostje), v kateri je sodelovalo 30 ponudnikov z vsega sveta. Po koncu spletnega glasovanja je mednarodna žirija izbrala najboljši sladoled in sladoledno destinacijo na svetu, in v obeh kategorijah je prvo mesto zasedla slaščičarna Lolita Kaval Group in tako postavila Slovenijo na svetovni zemljevid poslovnih srečanj in dogodkov.
PREBERITE ŠE: Tradicionalni dalmatinski dnevi v restavraciji Evergreen
Slaščičar Grega Rode bo udeležencem 7. Lolitine sladke kulinarične šole razkril marsikatero sladko skrivnost. Tokrat se bomo posvetili čokoladi. Poskusili bomo ustvariti marschmellow, iz čokolade bomo naredili dekoracije, lizike, bombone, čokolado se bomo naučili lomiti, pražili bomo oreščke in sezoni primerno pripravili še silvestrsko tortico.
Prijave se zbirajo do ponedeljka, 14. decembra 2015, oziroma do zapolnitve mest. Prijavo lahko pošljemo na tina.kirn@kaval-group.si. Delavnica bo v sredo, 16. decembra 2015, od 17. do 20. ure ali pa v četrtek, 17. decembra 2015, od 17. do 20. ure v Restavraciji Evergreen, Smlednik 200.
Več informacij:
slascicarna-lolita.si