Great Sleeping Bear: spalna vreča kot velikanski medved

Ne marate zime in si jo želite kar prespati? Na vašo srečo imamo zdravilo in rešitev za vašo hibernacijo – Great Sleeping Bear, spalno vrečo v obliki velikanskega medveda. Spalna vreča, ki je dovolj mehka, da dosega vse standarde udobnosti, je delo nizozemske umetnice Eiko Ishizawa.

Prve fotografije spalne vreče so se na spletu pojavile že leta 2009, leta 2013 pa je umetnica Eiko Ishizawa sporočila, da bo začela v prihodnjem letu prodajati omejeno število “medvedov”, ki jih izdeluje ročno. Pravo priljubljenost pa so spalne vreče Great Sleeping Bear dosegle ta teden. Verjetno tudi zato, ker vsi sanjarimo o zimskem spancu in toplejšem vremenu.

PREBERITE ŠE: AntiLego copati: Lego naredil konec bolečinam ob pohojenih kockah

Ali želite to zimo hibernirati kot medved?
Ali želite to zimo hibernirati kot medved?

Z naročilom bo treba pohiteti. Umetnica bo izdelala le omejeno število spalnih vreč, in ker so vse spalne vreče narejene ročno, bo tudi cena nekoliko bolj zasoljena. Ena spalna vreča Great Sleeping Bear nas bo namreč “oklestila” za dobrih 2210 evrov.
Če si lahko te stroške privoščite, potem imate edinstveno priložnost, da še to zimo korektno hibernirate … kot medved.

Dodatne Informacije

Več informacij:
cargocollective.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To bo največji nogometni stadion na svetu, stal bo na Kitajskem!